Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Сьогодні у Альянсу з Відкритого Проектування (ODA) з'явився новий президент .

Сьогодні в Альянсу з Відкритого Проектування (ODA) з'явився новий президент

Нейл Петерсон замінює пішов на пенсію Арнольда ван дер Вейде

Від головного редактора isicad.ru: Для кращого розуміння ролі Open Design Alliance, рекомендую довідку в PLMpedia і, особливо, класичну статтю Дм. Ушакова .ru/ru/articles.php?article_num=13026">DWG, блудний син Autodesk.

Оригінал новини .net/news.php?news=17024">тут.

Фінікс, Арізона: 16 червня 2014 - Сьогодні Альянс з Відкритого Проектування (Open Design Alliance, ODA) оголосив, що Нейл Петерсон (Neil Peterson), який раніше обіймав посаду головного технолога, призначений президентом ODA, замінивши пішов на пенсію Арнольда ван дер Вайді (Arnold van der Weide).
Neil Peterson Arnold van der Weide

"Арнольл покинув свій пост після семи років видатної роботи," заявив Нейл Петерсон. “Під його досвідченим керівництвом ODA демонструвало енергійний і постійне зростання - за чисельністю членів консорціуму, і за значного прогресу як і охоплення нашого програмного забезпечення."

"Я передаю ODA в надзвичайно здібні руки," зазначив Арнольд ван дер Вайді. “Зайнявши в 2007 році посаду головного технолога, Нейл надав нашій команді розробників якості сучасного, стабільного, орієнтованої на результат підрозділу, який ефективно обслуговує потреби індустрії."

Нейл Петерсон був відповідальний за модернізацію інфраструктури ODA і організацію автоматизованої системи перевірки якості. Він подвоїв чисельність команди розробників і раціоналізувала процес розробок на основі методики Agile.

"Наша інфраструктура та удосконалення процесу розробки підвищили нашу ефективність і забезпечили розширення наших розробок у бік мобільних і хмарних технологій," заявив Петерсон. “У ODA - блискуче майбутнє. Я радий взяти на себе нові обов'язки і постараюся примножити наші досягнення."

Про Open Design Alliance

Ми - некомерційний консорціум, що включає 1300 розробників софтвера, що працюють у всіх сферах проектування. Члени ODA об'єднані ідеєю відкритих промислових стандартів для обміну САПР-даними.

Наша технологічна платформа, Teigha, надає розробникам багаті можливості створення додатків: від доступу до даних і засобів редагування до інструментів візуалізації і повноцінних САПР. Члени альянсу співпрацюють, розвиваючи софтвер заради загальної користі, прагнучи забезпечити підвищення якості корисних всім інструментів.

Наша платформа підтримує використання файлів .dwg, .dgn, і .pdf, а також - імпорт/експорт багатьох інших файлових форматів. Платформа працює під Android, iOS, Linux, Mac OS, Unix і Windows. Подробиці про нашу роботу дивіться на сайті www.opendesign.com.

Контактна інформація
Open Design Alliance
Email: press@opendesign.com
Web: www.opendesign.com
Tel: 1 602 263 7666

10645 N будинку татум Boulevard
Suite 200-644
Phoenix AZ 85028 USA

Teigha is the trademark of the Open Design Alliance. All other trademarks are the property of their respective owners.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт