Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

АСКОН пропонує: переходь на наше.

АСКОН пропонує: переходь на наше

Підприємства ОПК запрошуються до участі в програмі «Трейд-ін. Заміщення»

Плануєте слідувати курсом импортонезависимости, але не уявляєте, що робити з вже набутими зарубіжними САПР? Компанія АСКОН пропонує зробити перший крок до імпортозаміщення з допомогою програми «Трейд-ін. Заміщення» і замінити ліцензійну САПР зарубіжного виробника потужною і захищеною системою КОМПАС-3D V15/КОМПАС-Графік V15.

Захищеність інформаційних технологій, що використовуються на підприємствах ОПК, безпосередньо пов'язана із загальним рівнем обороноздатності і безпеки країни. Саме тому перехід підприємств на вітчизняне програмне забезпечення сьогодні входить в число найважливіших пріоритетів державної політики. 25-річний досвід співпраці АСКОН з оборонно-промисловим комплексом показав, що «накрутити» вимоги інформаційної безпеки на типові зарубіжні ІТ-рішення неможливо.

Програма «Трейд-ін. Заміщення» допоможе уникнути несанкціонованого доступу до даних підприємства, відключення від підтримки імпортного ПО на тлі загострення політичної ситуації та інших ризиків використання зарубіжних САПР в ОПК. Учасники програми АСКОН зможуть на економічно вигідних умовах замінити будь-яку ліцензійну САПР зарубіжного виробника на ефективну і безпечну систему КОМПАС-3D V15/КОМПАС-Графік V15. У 2014 році КОМПАС-3D підтвердив статус захищеного програмного продукту, отримавши сертифікат Федеральної служби з технічного та експортного контролю (ФСТЕК Росії) для роботи в контурі «Для службового користування». У даний момент завершується сертифікація КОМПАС-3D для роботи з даними, складовими державну таємницю.

Можливості програми «Трейд-ін. Заміщення» актуальні і для підприємств, що випускають цивільну продукцію, і для проектних організацій, які стикаються з неповною локалізацією та адаптацією зарубіжних САПР під російські стандарти, невиправдано високими цінами на нові версії і необхідністю перепланувати бюджетів.

За чотири роки існування програми «Трейд-ін» пропозицією АСКОН скористалися близько 50 підприємств. Наймасштабнішим переходом з імпортної САПР на КОМПАС-3D був досвід корпорації «ВСМПО-Авісма», світового лідера з виробництва титану: у 2013 році у філії «Авісма» в р. Березники Пермського краю у рамках «Трейд-ін» за ціною оновлення було придбано 50 ліцензій КОМПАС.

Сергій Боронніков, заступник начальника Цеху проектно-конструкторських розробок «Авісма»: «Однією з причин переходу на КОМПАС і відмови від зарубіжних CAD-систем стала корпоративна політика ВСМПО-АВІСМА в області інформаційних технологій, яка орієнтована на використання саме російських CAD-систем. Крім того, в Корпорації пройшло успішне впровадження системи інженерного документообігу на основі системи ЛОЦМАН:ПГС від компанії АСКОН, з якою КОМПАС максимально інтегрований. Нас залучив широкий функціонал КОМПАС, багатий набір додатків і бібліотек стандартних і типових елементів практично по всіх розділах проектування, дружній інтерфейс, відповідність вимогам ЕСКД і СПДС до оформлення документації, швидкість освоєння і зручність експлуатації системи».

Докладніше про умови участі в програмі «Трейд-ін. Заміщення»

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт