Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Bentley робить останню заяву про прийом заявок на участь у конкурсі Be Inspired 2014.

Bentley робить останню заяву про прийом заявок на участь у конкурсі Be Inspired 2014

нагороди в якому присуджуються за видатні досягнення в галузі інфраструктури

В рамках цієї глобальної програми заохочуються досягнення архітекторів, інженерів, конструкторів, фахівців з геопространственным технологій і власників-операторів в області проектування, конструювання, будівництва, реалізації та/або експлуатації інфраструктури.

Экстон (Пенсільванія), США - 13 червня 2014 р. - Компанія Bentley Systems, Incorporated, лідер в галузі постачання комплексних програмних рішень для сталого розвитку інфраструктури, зробила сьогодні остання заява про прийом заявок на участь у програмі Be Inspired Awards 2014. Останній день прийому заявок - 10 липня 2014 р. Незалежне журі, що складається з експертів у різних областях, присуджує нагороди організаціям, чиї інновації і досягнення в проектуванні, конструюванні, будівництві, реалізації та експлуатації більш надійних і безпечних доріг, будівель, заводів та інженерних мереж сприяють підтримці стійкої світової інфраструктури. В рамках цієї унікальної, всеосяжної і глобальної програми нагороди присуджуються у 18 категоріях, що охоплюють всі аспекти антропогенного середовища.

Ми запрошуємо всіх користувачів продуктів Bentley брати участь у конкурсі Be Inspired незалежно від того, на якій фазі знаходиться їхній проект. Розробки можна представити як на підготовчому/концептуальному етапі, так і на етапі розробки, будівництва або у завершеному стані. Три фіналісти в кожній категорії конкурсу Be Inspired виграють поїздку в Лондон, і в якості гостей компанії Bentley Systems, зможуть брати участь у конференції Рік в інфраструктурі 2014, яка буде приходити в Hilton London Metropole у Великобританії з 4 по 6 листопада 2014 р. Фіналісти презентуватимуть свої проекти на етапі конференції, присвяченій конкурсу Be Inspired, і виступлять перед журі, ідейними лідерами різних галузей промисловості та більше ніж 100 представниками ЗМІ, які будуть присутні на цьому надзвичайно інтерактивному подію, що включає різноманітні презентації, зустрічі та семінари.

Кріс Баррон (Chris Barron), віце-президент Bentley з корпоративних комунікацій, заявив: «Кожен рік конкурс Be Inspired стає грандіозним святом в честь виняткових досягнень в області інфраструктури. У фіналі кращі з кращих проектів, а також організації, які їх реалізували, опиняються в центрі світової уваги. Презентації проектів на конференції Рік в інфраструктурі 2014, які проводяться у присутності керівників провідних у сфері проектування, будівництва та експлуатації інфраструктурних об'єктів, а також журналістів з кращих ЗМІ, приносять кожному фіналісту негайне і цінне визнання. В ході церемонії нагородження Be Inspired переможцям вручається трофей ручної роботи, який привертає до них додаткову увагу громадськості. Тим не менш, кожен із номінантів конкурсу приймає участь у святкуванні і отримує увагу широкого співтовариства інфраструктурної галузі за підтримки глобальної маркетингової команди компанії Bentley».

Участь у конкурсі Be Inspired дає можливість:

  • отримати світове визнання через публікацію архітектурних або інженерних проектів у виданні Bentley Щорічник інфраструктури, який розсилається майже 200 000 авторитетних адресатів в області ЗМІ, урядових кіл і промисловості.bentley.com/en-US/Engineering Architecture Construction Software Resources/User Stories/Be Inspired Project Portfolios/">веб-сайті портфелів проектів Be Inspired.

Щоб отримати додаткову інформацію про програми конкурсу Be Inspired або заповнити форму заявки на участь, відвідайте www.bentley.com/BeInspired.

Про конференцію Рік в інфраструктурі 2014

На конференції Рік в інфраструктурі 2014, яка пройде в Hilton London Metropole в Лондоні, Великобританія з 4 по 6 листопада, будуть присутні провідні керівники у сфері проектування, будівництва та експлуатації інфраструктурних об'єктів. Вона включить в себе серію презентацій і інтерактивних семінарів, на яких буде обговорюватися перетин технології та бізнес-факторів, і те, як це впливає на майбутнє реалізації інфраструктурних проектів на окупність вкладень. Серед доповідачів Bentley - генеральний директор компанії Грег Бентлі (Greg Bentley) та технічний директор і співзасновник Кіт Бентлі (Keith Bentley). Серед запрошених ораторів - Ед Мерроу (Ed Merrow), засновник і президент компанії Independent Project Analysis, Inc. і автор книги «Industrial Megaprojects: Concepts, Strategies, and Practices for Success».

Також в ході конференції відбудеться фінал конкурсу Be Inspired, після чого переможцям будуть вручені нагороди. Крім цього, на учасників чекають зустрічі, присвячені продуктивності активів інфраструктури та реалізації проектів, а також форуми, на яких будуть обговорюватися питання, пов'язані з конструюванням, розробкою, закупівлями і будівництвом, а також з архітектурою і технікою, нафтової, газової, хімічної та гірничодобувної промисловістю, шельфовій індустрією, автомобільним і залізничним транспортом і системами інженерного забезпечення (електрика, газ і вода).

Щоб отримати додаткову інформацію про конференцію Рік в інфраструктурі 2014, перейдіть до www.bentley.com/YIIconference.

Про компанії Bentley Systems

Компанія Bentley Systems є світовим лідером в області постачання комплексних програмних рішень для розвитку проектування, будівництва та експлуатації інфраструктурних об'єктів, призначених для архітекторів, інженерів, фахівців з геоінформаційних систем і технологій, будівельників та власників-операторів інфраструктури. Клієнти Bentley використовують інформаційну мобільність на стику різних галузей знання протягом життєвого циклу інфраструктурних об'єктів в цілях підвищення продуктивності проектів і ресурсів. Рішення Bentley включають додаток MicroStation для інформаційного моделювання, засоби забезпечення співпраці ProjectWise для реалізації комплексних проектів і виробничу службу AssetWise для створення «розумної» інфраструктури. Все перераховане вище доповнюється професійною підтримкою у всьому світі і наданням комплексних послуг віддаленого управління.

Штат компанії Bentley, заснована в 1984 році, перевищив 3 000 співробітників, які працюють в регіональних представництвах у більш ніж 50 країнах, а річний дохід компанії становить понад 600 млн дол. США. З 2006 року компанія інвестувала понад 1 млрд дол. США в дослідження і розробки, а також у придбання інших компаній.

Додаткові відомості про компанії Bentley наведені на сайті www.bentley.com і в річному звіті компанії Bentley. Щоб отримувати повідомлення про прес-релізи та новини компанії Bentley, підпишіться на RSS-канал. Перейшовши по посиланню Конференція Рік в інфраструктурі 2014, ви дізнаєтеся про ключові аспекти елітного заходи Bentley, присвяченого передовим практикам. Ознайомитися з базою даних інноваційних інфраструктурних проектів, які взяли участь у конкурсі Be Inspired Awards, можна в електронній версії Щорічника інфраструктури компанії Bentley. Щоб отримати доступ до сторінки професійного співтовариства, який є місцем знайомства, спілкування та взаємного навчання фахівців з підтримки інфраструктури, відвідайте сайт Be Communities.

Рейтинг провідних власників інфраструктурних об'єктів Bentley Infrastructure 500, унікальний перелік провідних державних і приватних власників інфраструктурних проектів у світі, складений на основі вартості сукупних інвестицій в інфраструктуру, можна завантажити на сайті www.bentley.com/500.

Bentley і логотип компанії Bentley у вигляді букви «В», Be, MicroStation і ProjectWise є зареєстрованими або незареєстрованими торговими марками та знаками обслуговування Bentley Systems, Incorporated або одна з її дочірніх підприємств, прямі або непрямі права на володіння якими належать Bentley Systems, Incorporated. Інші товарні знаки та найменування продуктів є власністю відповідних власників.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт