Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

PTC: Третя індустріальна революція не за горами!.

PTC: Третя індустріальна революція не за горами!

В Бостоні (США) пройшов один з найбільших щорічних технологічних подій компанії РТС - PTC Live Global 2014

15 червня 2014 р. у Бостоні (США) стартувало одне з найбільших щорічних технологічних подій компанії РТС .ptc.com/groups/planetptc-live">PTC Live Global 2014.

У цьому році участь у форумі бере більше тисячі клієнтів і партнерів РТС. Підвищена увага до заходу обумовлено динамікою зростання компанії і все більшою затребуваністю рішень РТС. Подивитися запис всіх виступів, відстежувати пряму трансляцію в соціальних мережах можна в будь-який зручний час у віртуальній кімнаті для преси.

Однією з основних новин заходу в цьому році стало офіційне оголошення про вихід нової версії революційного рішення для моделювання і проектування сучасних виробів будь-якої складності PTC® Creo 3.0®.

Нова версія PTC Creo допомагає підвищити ефективність ведення проектів від розробки концепції виробу до передачі у виробництво. У РТС Creo 3.0 був реалізований цілий ряд істотних технічних удосконалень:

  1. Для успішного вирішення завдань, пов'язаних з використанням даних з різних вихідних САПР, впроваджена інноваційна технологія Unite, яка підтримує консолідацію різних САПР і розширює можливості для спільної роботи на різних платформах
  2. Для формування в організації середовища, що сприяє впровадженню інноваційного, додані нові інструменти для концептуальної проробки (передескізних проекту), які дозволяють легко перетворити конструктивні концепції робочий проект.
  3. Для підвищення продуктивності ми оптимізували робочі процеси і впровадили цілий ряд нових і вдосконалених функцій.
Дізнайтеся більше про:
  • Нові можливості моделювання у вільному стилі, що дозволяє параметрично створювати і моделювати стилізовані конструкції довільної форми.
  • Вдосконалення базових функцій моделювання, у тому числі про нові хордових округленими, згладжуванні геометричних моделей довільної форми, скасування обрізки поверхонь, розширені функції для роботи з листовим металом, вдосконалених функцій геометричних шаблонів і багато іншого
  • Удосконалені інструменти аналізу та діагностики, в тому числі перевірки товщини 3D-моделей, аналізі ухилів і аналізі ливарних форм.
  • Підвищеної продуктивності і якості графічного відображення фотореалістичної графіки та повній підтримці зображень HDR.
  • Поліпшень в функціоналі редагування довідників, у тому числі про новому інтерфейсі
  • Новому розширенні DesignExplorationExtension (DEX), спеціалізованій середовищі для швидкого і простого вивчення альтернативних предэскизных проектів в PTC CreoParametric.
  • Готових бібліотеках частин та кріплень, які включають в себе все необхідне для проектування збірок від болтів, шайб, гайок і гвинтів.

А також про істотно поліпшених можливості обробки даних з різних САПР з використанням технологииUnite.

Інформаційна довідка РТС® Creo® (попередня назва Pro/ENGINEER):

C 1987 року почався стрімкий зліт РТС до вершин ринку CAD/CAM/CAE-систем. Цей рік відзначений появою сімейства продуктів Pro/ENGINEER, заснованих на унікальній архітектурі, що об'єднала різні етапи проектування та виготовлення виробів машинобудування. PTC стала однією з найбільших софтверних компаній світу з доходом в 1999 році понад 1 мільярд доларів США. Тижневик IndustryWeek назвав у 1995 році Pro/ENGINEER "Технологією року", а в 1996 році система Pro/ENGINEER виграла премію SmithsonianAward, встановлену журнал Computerworld за технологічну новизну.

З тих пір лінія продуктів Creo (Pro/ENGINEER) постійно розширюється, включаючи в себе кращі в своєму класі інтегровані рішення для розробки виробів, що охоплюють завдання ескізного (концептуального) і робочого проектування, інженерного аналізу, проектування оснащення, підготовки виробництва і технічної підтримки.

Ми готові відповісти на всі можливі питання!

Про компанії РТС

PTC (Nasdaq: PTC) забезпечує виробничим компаніям стійкі конкурентні переваги продуктів і послуг. Технологічні рішення PTC допомагають замовникам докорінно змінити підхід до створення та обслуговування виробів протягом усього життєвого циклу виробу - від розробки концепції проекту до підбору постачальників та обслуговування.

Заснована в 1985 році компанія РТС налічує близько 6 000 фахівців, зайнятих обслуговуванням більш ніж 28 000 підприємств швидко, глобально розподілених виробничих галузях по всьому світу. Отримати додаткову інформацію можна на сайті www.ptc.com.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт