Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

НІП-Інформатика - кращий новий партнер компанії Tekla.

НІП-Інформатика - кращий новий партнер компанії Tekla

Компанія НІП-Інформатика стала першим і на даний момент єдиним партнером Tekla в Росії, який отримав нагороду Tekla AWARDS на що проходив в період з 10 по 13 червня в Таллінні глобальному бізнес-форумі TGBF 2014.

Tekla Global Business Forum (TGBF) - це міжнародний захід, в якому щорічно беруть участь співробітники офіційних представництв та компаній-партнерів зі всього світу.

Традиційно у рамках заходу були підведені підсумки минулого фінансового року, озвучені пріоритетні напрями діяльності Tekla в області маркетингу і розвитку бізнесу, а також вручені нагороди партнерам, що показали найкращі результати в різних сегментах.

Компанія НВП-Інформатика стала найкращою у світі за темпами зростання бізнесу в сегменті «Steel Detailing» («Сталеві конструкції»), який є ключовим сегментом Tekla. Нагороду представникам компанії вручав Ярі Хейно, директор сегмента сталевих конструкцій департаменту будівництва.

Зліва направо: Денис Купців (Tekla Russia), Кирило Письмеров (НІП-Інформатика),
Марія Кузнєцова (НІП-Інформатика), Ярі Хейно (Tekla)

Настільки високі результати компанія НВП-Інформатика змогла показати, завдяки підтримці російського представництва Tekla Russia і головного офісу компанії Tekla.

Для нашої компанії основним пріоритетом завжди було встановлення довгострокового співробітництва з замовниками на основі надання якісних послуг. З моменту підписання агентської угоди з компанією Tekla в 2012 р. компанією НІП-Інформатика були проведені міжнародні семінари та майстер-класи по програмному комплексу Tekla Structures Санкт-Петербурзі, Москві і інших великих містах Росії, зібрали до 100 представників будівельних і проектних компаній, а також проектувальників КМД і виробників металоконструкцій.

Щоб розширити комплекс послуг, компанія НВП-Інформатика відкрила представництво в Москві - НІХ-Інформатика-М, яке спеціалізується тільки на рішеннях Tekla і складається з фахівців, що працюють понад 8 років З Tekla.

Крім того, на постійній основі в навчальному центрі компанії НІП-Інформатика проводиться навчання по програмному продукту Tekla Structures.

Таке клієнтоорієнтований підхід багато в чому став запорукою визнання роботи компанії НІП-Інформатика на міжнародному рівні.

НІП-Інформатика дякує компанію Tekla за оцінку наших результатів, довіру, а також за всебічну підтримку з початку нашого співробітництва.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт