Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Autodesk проводить другий в історії конкурс Autodesk Innovation Awards Russia 2014.

Autodesk проводить другий в історії конкурс Autodesk Innovation Awards Russia 2014

Москва, 30 червня 2014 р. - Компанія Autodesk запрошує організації взяти участь у конкурсі Autodesk Innovation Awards Russia 2014. Його учасниками зможуть стати компанії в особі архітекторів, проектувальників, конструкторів, інженерів та інших фахівців, які застосовують програмні продукти Autodesk у своїй професійній діяльності.

«Завдання Autodesk Innovation Awards Ukraine - підтримати російських інженерів, архітекторів, проектувальників, дизайнерів та всіх зацікавлених в бажанні професійного розвитку, заохотити талановитих фахівців. Ми раді, що вдале проведення і популярність пілотного конкурсу робить його щорічним. Вже в минулому році в заході взяли участь як відомі професійні компанії в області будівельного і промислового дизайну, так і молоді фахівці, чиї роботи виявилися не менш цікаві. Також варто відзначити широку географію учасників: у минулому році серед 15 переможців була всього одна компанія з Москви, інші - з різних міст від Санкт-Петербурга до Іркутська», - зазначає Юлія Максимова, керівник відділу маркетингу Autodesk в Росії та СНД.

Конкурсні роботи приймаються до 15 вересня 2014 року. Відповідно до Регламентом конкурсу вони будуть розглядатися в п'яти номінаціях: «Цивільне будівництво», «Об'єкти інфраструктури», «Нафтогаз/Енергетика/Промислове будівництво», «Машинобудування/Промисловий дизайн», «Анімація/Візуалізація/Відеоефекти», а також у «Вільній номінації». Автори трьох найкращих робіт у кожній номінації будуть нагороджені дипломами та цінними призами від організаторів та партнерів конкурсу. Нагородження відбудеться в рамках конференції Autodesk University Russia 2014, яка пройде 1-2 жовтня 2014 року у виставковому центрі «Сокольники». Першим призом у кожній номінації стане поїздка на міжнародну конференцію Autodesk University, яка відбудеться 2-4 грудня 2014 року в Лас-Вегасі, США.

Оцінювати конкурсні роботи буде журі, що складається з провідних експертів в представлених номінацій галузях, у тому числі інженерів Autodesk і членів Співтовариства Користувачів Autodesk, а також переможців минулорічного конкурсу. Члени журі віддадуть перевагу комплексним проектам, які об'єднають у собі кілька інженерних дисциплін і будуть створені із застосуванням різних продуктів Autodesk, приділяючи увагу якості візуалізації і наочності презентаційних матеріалів.

Отримати детальну інформацію про конкурс Autodesk Innovation Awards Russia і ознайомитися з галереєю минулорічних проектів-переможців можна на його офіційному сайті http://autodeskawards.ru.

Про компанії Autodesk
Autodesk допомагає придумувати, проектувати і створювати світ майбутнього. Різні користувачі - від професійних дизайнерів, інженерів і архітекторів до цифрових художників, студентів і просто любителів - застосовують рішення Autodesk для підвищення творчого потенціалу та вирішення важливих професійних завдань. Детальна інформація - на сайті www.autodesk.ru.
Контактна особа: Наталія Райкова, 7 (495) 765-2279
Email: Natalia.Raykova@autodesk.com
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт