Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Авіаційне технологічне обладнання проектується.

Авіаційне технологічне обладнання проектується. Основна діяльність заводу пов'язана з розробкою і виробництвом технологічного обладнання (випробувальних стендів) для тестування авіаційних агрегатів на території авіаремонтних заводів, а також з виготовленням та ремонтом засобів наземного обслуговування літальних апаратів. В умовах, що диктуються сучасною економікою і конкурентною боротьбою, перед підприємством постало питання зменшення часу виробничого циклу проектування і виготовлення товарної продукції. Саме необхідністю вирішення цієї та низки інших виробничих завдань, що стоять перед підприємством, був обумовлений перехід на сучасні засоби автоматизованого проектування. Причиною вибору SolidWorks в першу чергу стала його потужна функціональність, зручність інтерфейсу, який дозволяє мінімізувати витрати часу на виконання операцій в процесі створення об'ємних моделей і креслень, можливість створення конструкторської документації у відповідності з вимогами ЕСКД, а також низька вартість володіння.

За словами начальника конструкторського відділу ВАТ «Завод 31 авіаційного технологічного обладнання» Бородавко.З. на даний момент вже досягнуті перші позитивні результати від впровадження технологій SolidWorks:

  • Поліпшення якості відпрацювання конструкторської документації. Стендове обладнання є продукцією індивідуального виробництва, дослідні зразки не виробляються, стенд виготовляється відразу для поставки замовнику. У цих умовах для заводу вкрай важливим виявилося те, що функціонал SolidWorks дозволяє перевірити конструкцію на працездатність і технологічність, усуваючи помилки ще на стадії проектування.
  • Скорочення часу розробки конструкторської документації, в тому числі за рахунок використання бібліотек стандартних елементів і типових вузлів і виробів, розроблених на підприємстві.
  • Забезпечення можливості використання 3D моделей для автоматизованого створення керуючих програм для оброблювальних центрів.


ВАТ «Завод 31 авіаційного технологічного обладнання»: Провідне підприємство Росії з проектування, виготовлення та поставки спеціального технологічного обладнання для ремонту і випробування великої номенклатури авіаційної техніки, а також засобів наземного забезпечення спеціального застосування (СНО СП). Продукція підприємства поставляється в більш ніж 20 країн світу. «31 ЗАТЕ» проводить монтаж, налагодження і пуск в експлуатацію виготовляється обладнання, а також навчання технічного персоналу роботі з ним. На заводі впроваджені системи менеджменту якості (ГОСТ Р ІСО 9001-2001) та системи екологічного менеджменту (ГОСТ Р ІСО 14001 друге видання 2004-11-15).

SolidWorks Russia: Найбільший постачальник сучасних технологій автоматизації конструкторсько-технологічних підрозділів та інжинірингових послуг для промислових підприємств, конструкторських бюро і наукових інститутів Російської Федерації і країн СНД. Компанія працює на ринку CAD/CAM/CAE/PLM рішень з 1991 року і на сьогоднішній день входить у п'ятірку кращих європейських підрозділів SolidWorks Corporation за обсягами поставок і якості надаваних послуг з впровадження та технічного супроводу. Клієнтами компанії в Росії є більше 2000 підприємств і 400 навчальних закладів. .


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт