Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Геометричне ядро C3D ліцензовано південнокорейським розробником CAM-системи.

Геометричне ядро C3D ліцензовано південнокорейським розробником CAM-системи

Південнокорейська компанія Solar Tech перша в східноазіатському регіоні ліцензувала геометричне ядро C3D для використання в своєму флагманському програмному продукті - CAM-системи Quick CADCAM.

Перший прототип оновленої системи вже готовий і зараз активно демонструється поточним замовникам компанії. Комерційна версія Quick CADCAM на ядрі C3D вийде на ринок вже в цьому році і буде доступна англійською, корейською, китайською і японською мовами.

C3D Корея 1

Прототип нової версії Quick CADCAM на ядрі C3D

Сін-Ву Лі, генеральний директор Solar Tech: «В новому поколінні Quick CADCAM перед нами стоїть амбітне завдання переходу від 2D до 3D, для реалізації якої ми обрали російське ядро C3D. За результатами дослідної експлуатації C3D показало себе функціональним і швидким компонентом, повністю влаштовує нашу команду розробки».
C3D Корея 2

Сін-Ву отримує з рук Олег Зикова сертифікат офіційного реселлера C3D

Крім цього, компанія Solar Tech стала реселлером C3D на ринках Кореї, Китаю та Японії. Корейські фахівці будуть здійснювати продажі, маркетинг і первинну технічну підтримку замовників геометричного ядра.

Олег Зиков, директор C3D Labs: «Азіатський ринок - один з ключових для нас, і тому ми підтримали ініціативу Solar Tech представляти інтереси C3D Labs у своєму регіоні. Вже підготовлені необхідні маркетингові матеріали, узгоджені спільні заходи. Фахівці компанії володіють усіма необхідними компетенціями та відмінним знанням ринку для успішної роботи з замовниками».

На початку липня делегація C3D Labs провела тренінг для розробників та менеджерів з продажу Solar Tech в Сеулі, а також зустрілася з кількома потенційними клієнтами - місцевими розробниками САПР і представниками університетів.

C3D Корея 3

Керівник розробки C3D Modeler Юрій Козулін консультує розробників Solar Tech

Штаб-квартира Solar Tech розташована в Сеулі компанія працює на ринку з 1994 року, розробляється їй експлуатується програмне забезпечення на більш ніж 3000 робочих місцях фахівців в області ЧПУ.
АСКОН C3D Logo

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт