Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Нові версії програм серії PlanTracer - унікальні рішення кадастрової діяльності та технічної інвентаризації.

Нові версії програм серії PlanTracer - унікальні рішення кадастрової діяльності та технічної інвентаризації

Група компаній CSoft повідомляє про вихід нових програмних продуктів серії PlanTracer, призначених для формування поверхових, технічних і межових планів, а також пакетного випуску технічних планів на приміщення (розробник - CSoft Development).

Серія програм PlanTracer складається з декількох програмних продуктів, що дозволяє вибрати оптимальне рішення для завдань кадастрової діяльності та технічної інвентаризації: PlanTracer Pro 7, PlanTracer ТехПлан Pro 6.7, PlanTracer ТехПлан 6.7, PlanTracer Межовий план 7, PlanTracer SL 5.

PlanTracer Pro 7 - флагманський продукт серії, нова розробка CSoft Development - професійний інструмент кадастрового інженера, призначений для створення технічних і межових планів на всі види об'єктів кадастрового обліку. Документи формуються у текстовому форматі для друку і в електронному форматі *.xml в суворій відповідності з xml-схемами і вимогами Росреестра. Підтримується автоматичне формування пакету вивантаження з електронним підписом для передачі в АІС ГКН. Програма дозволяє виконувати кадастрові роботи для об'єктів обліку будь-якої складності та обсягу, таких як багатоконтурні комплексні або протяжні об'єкти, що складаються з сотень контурів і декількох тисяч характерних точок. Цей програмний продукт не тільки з легкістю сформує необхідні документи, але і допоможе вам не допустити помилок. Графічний редактор включає в себе унікальний функціонал для роботи з поэтажными, ситуаційними планами та планами лінійних мереж, а також інструментарій для обробки і розпізнавання сканованих зображень. Дана версія продукту включає в себе функціонал всіх програм серії PlanTracer.

Відмітна особливість цієї версії - можливість пакетного формування технічних планів приміщення. Користувачеві необхідно сформувати одну кадастрову роботу технічного плану на приміщення, запустити одну команду і PlanTracer Pro 7 зробить всю роботу сам. В результаті будуть сформовані технічні плани вибраних приміщень, а саме: граф.розділи, друковані форми, електронні форми у форматі *.xml і готовий пакет вивантаження з електронним підписом для передачі в АІС ГКН. І головна перевага - це можливість створення технічного плану на основі межового. PlanTracer Pro 7 можна порівняти з матрьошкою, купівля якої тільки виглядає як придбання одного предмета, тоді як насправді ви отримуєте цілий комплект. Після виконання робіт з обліку земельної ділянки (межовий план) вам потрібно тільки додати відсутню інформацію про будівлі, і у вас вже є технічний план для постановки будівлі на кадастровий облік.

PlanTracer ТехПлан Pro 6.7 Професійний інструмент кадастрового інженера, призначений для створення технічних планів у текстовому форматі для друку і в електронному форматі *.xml, в суворій відповідності з xml-схемами і вимогами Росреестра. Підтримується автоматичне формування пакету вивантаження з електронним підписом для передачі в АІС ГКН. Графічний редактор включає в себе всі інструменти для роботи з технічними і поэтажными планами, а також сканованими зображеннями, що містяться в PlanTracer Pro.

PlanTracer ТехПлан Pro 6.0 - одна з перших версій цієї серії програм, яка була адаптована не тільки для технічної інвентаризації, але і для кадастрової діяльності. У версії PlanTracer ТехПлан Pro 6.7 реалізовано безліч побажань наших користувачів, переглянута і оптимізовано роботу програми в цілому. Оновлені всі друковані форми документів згідно з Наказами Міністерства економічного розвитку Російської Федерації. Для формування друкарських форм документів тепер використовується безкоштовний текстовий редактор, внесені й інші зміни. В цілях економії коштів наших користувачів всі продукти цієї серії адаптовані до використання вільно розповсюджуваних офісних пакетів програм. Дізнатися більш детальну інформацію про PlanTracer ТехПлан Pro 6.7 і отримати безкоштовне оновлення можна, звернувшись до фахівців ЦК CSoft.

PlanTracer ТехПлан 6.7 - професійний інструмент кадастрового інженера, призначений для створення технічних планів у текстовому форматі для друку в форматі *.xml в суворій відповідності з xml-схемами і вимогами Росреестра. Підтримується автоматичне формування пакету вивантаження з електронним підписом для передачі в АІС ГКН. Включає в себе всі інструменти для роботи з технічними планами, наявні в PlanTracer Pro 7. Містить всі необхідні базові інструменти для розробки і випуску креслень, безпосередньо підтримує формат *.dwg.

PlanTracer ТехПлан 6.7 був створений по численних проханнях користувачів в якості бюджетного аналога PlanTracer ТехПлан Pro 6.7. Основна відмінність цієї версії - наявність функціоналу, необхідного для створення технічних планів і примітивних інструментів малювання об'єктів, таких як відрізки, дуги і т.п. Виключено унікальний функціонал для роботи з поэтажными, ситуаційними планами та планами лінійних мереж у вигляді «розумних» інтелектуальних об'єктів, які дозволяють автоматизувати процес створення поверхових планів. Виключена можливість автоматичного формування звітів у вигляді експлікації приміщень, а також інструментарій для обробки і автоматичного розпізнавання сканованих зображень і багато іншого. Але при цьому присутній весь необхідний інструментарій для створення поверхових планів примітивними об'єктами, доступно використання растрових підкладок, формування графічних розділів технічного плану і вихідних документів у форматі *.xml, друкованої форми документа. У PlanTracer ТехПлан 6.7 для формування друкарських форм документів використовується безкоштовний офісний пакет, що теж дозволяє знизити витрати. Більш детальну інформацію та допомогу у виборі версії PlanTracer можна отримати у фахівців Групи компаній CSoft.

PlanTracer Межовий план 7 - професійний інструмент кадастрового інженера, призначений для створення межових планів у текстовому форматі для друку і в електронному форматі *.xml. Електронна форма документів формується в суворій відповідності xml-схемами і вимогами Росреестра. Програма автоматично формує пакет вивантаження з електронним підписом для передачі в АІС ГКН. Включає в себе всі інструменти для роботи з межовими планами, які містяться в PlanTracer Pro 7. Графічна платформа володіє всіма необхідними базовими інструментами для розробки креслень.

Програма дозволяє виконувати кадастрові роботи для обліку земельних ділянок будь-якої складності та обсягу, що складаються з сотень контурів і декількох тисяч характерних точок, включаючи частини земельних ділянок. Цей програмний продукт не тільки з легкістю сформує необхідні документи, але і допоможе вам не допустити помилок.

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у серії практичних вебінарів для кадастрових інженерів з PlanTracer Pro 7.

Про групу компаній CSoft

Група компаній CSoft здійснює консалтинг та впровадження комплексних рішень в області систем автоматизованого проектування (САПР), технологічної підготовки виробництва (ТПП), документообігу та геоінформаційних систем (ГІС). Велика частина рішень базується на унікальному поєднанні світових і вітчизняних розробок у цій галузі: CSoft Development, Autodesk, Oracle, CEA Technology, Canon, Contex, Oce та інших.

Сьогодні в активі Групи компаній десятки успішних комплексних проектів, власні методики обстеження організацій і впровадження проектно-конструкторських і технологічних рішень, досвід створення стандартів в області САПР і документообігу, спеціалізовані рішення для вузькопрофільних замовників.

Послуги, пропоновані CSoft, включають аналіз існуючої технології виконання робіт, визначення найбільш ефективних програмно-апаратних рішень, розробку концепції розвитку САПР на підприємстві, поставку, установку і налаштування компонентів автоматизованої системи, навчання користувачів, виконання пілотних проектів, впровадження автоматизованих систем «під ключ».

У складі CSoft 22 регіональних відділення: Волгоград, Воронеж, Далекий Схід (Владивосток, Хабаровськ), Єкатеринбург (Єкатеринбург, Челябінськ, Уфа), Іваново, Казань, Калінінград, Кубань (Краснодар), Москва, Нижній Новгород, Новосибірськ, Омськ, Перм, Самара, південний Захід (Санкт-Петербург), Туркменістан (Ашгабат), Тюмень, Україна (Дніпропетровськ), Ярославль.

Про компанії CSoft Development

CSoft Development (колишня назва - Consistent Software Development) - провідний розробник програмного забезпечення для ринку САПР в області машинобудування, промислового і цивільного будівництва, архітектурного проектування, землеустрою та ГІС, електронного документообігу, обробки сканованих креслень, векторизації та гібридного редагування.

З 1989 року створено понад 60 програм, які застосовуються великими, середніми і малими підприємствами в Росії і за кордоном. Кількість виданих ліцензій перевищила за цей час 1 мільйон, розмір комерційної бази інсталяцій становить 400 000 робочих місць.

Запропоновані компанією CSoft Development сучасні розробки на базі 2D - і 3D-технологій - TechnologiCS, TDMS, Project StudioCS, Model Studio CS, GeoniCS і багато хто інші - дозволяють проектним організаціям автоматизувати виконання безлічі повсякденних задач, значно підвищити конкурентоспроможність і культуру виробництва, відкривають перспективи освоєння новітніх методик проектування, дозволяють вирішувати задачі в області САПР на найвищому рівні і з урахуванням російських реалій. Продукти CSoft Development неодноразово відзначалися найбільш відомими журналами, присвяченими тематиці САПР.

Контакт: Комісарова Ольга, менеджер з маркетингу komissarova@csoft.ru

http://www.csoft.ru/press/news/newsrelease_20140728.html

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт