Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія «СиСофт» отримала найвищий рівень сертифікації продуктів Moldex3D.

Компанія «СиСофт» отримала найвищий рівень сертифікації продуктів Moldex3D

Компанія «СиСофт» пройшла сертифікацію продуктів Moldex3D, призначеним для інженерних розрахунків лиття під тиском та інших процесів переробки полімерних матеріалів.

Співробітникові компанії Ігорю Барвинскому вручений сертифікат експерта по продуктам Moldex3D від продуктів розробника - компанії CoreTech System.

«Для нас велика честь рекомендувати пана Ігоря Барвінського як першого сертифікованого експерта з Moldex3D в Росії, - говорить керуючий директор компанії Moldex3D EMEA р-н Денник Денг. - Ми знаємо про його багатому і багаторічному досвіді в моделюванні лиття пластмас під тиском і про те, що він є відмінним фахівцем по процесів переробки пластмас, принципам інженерних розрахунків і оптимізації пластмасових виробів. Ми віримо, що він зможе провести якісне навчання для будь-якої компанії».

Продукти Moldex3D займають лідируючі позиції в світі серед CAE-систем в області комп'ютерного аналізу лиття під тиском та інших процесів переробки полімерних матеріалів. Ці продукти знайшли широке застосування при виборі оптимальних рішень в процесі проектування полімерних виробів і технологічної оснастки, оптимізації технологічного режиму, прогнозування поведінки виробів при експлуатації, аналізу причин браку, і де-факто стали галузевим стандартом.

Про групу компаній CSoft

Група компаній CSoft здійснює консалтинг та впровадження комплексних рішень в області систем автоматизованого проектування (САПР), технологічної підготовки виробництва (ТПП), документообігу та геоінформаційних систем (ГІС). Велика частина рішень базується на унікальному поєднанні світових і вітчизняних розробок у цій галузі: CSoft Development, Autodesk, Oracle, CEA Technology, Canon, Contex, Oce та інших. Сьогодні в активі Групи компаній десятки успішних комплексних проектів, власні методики обстеження організацій і впровадження проектно-конструкторських і технологічних рішень, досвід створення стандартів в області САПР і документообігу, спеціалізовані рішення для вузькопрофільних замовників.

Послуги, пропоновані CSoft, включають аналіз існуючої технології виконання робіт, визначення найбільш ефективних програмно-апаратних рішень, розробку концепції розвитку САПР на підприємстві, поставку, установку і налаштування компонентів автоматизованої системи, навчання користувачів, виконання пілотних проектів, впровадження автоматизованих систем «під ключ». У складі CSoft 22 регіональних відділення: Волгоград, Воронеж, Далекий Схід (Владивосток, Хабаровськ), Єкатеринбург (Єкатеринбург, Челябінськ, Уфа), Іваново, Казань, Калінінград, Кубань (Краснодар), Москва, Нижній Новгород, Новосибірськ, Омськ, Перм, Самара, південний Захід (Санкт-Петербург), Туркменістан (Ашгабат), Тюмень, Україна (Дніпропетровськ), Ярославль.

Про компанії CoreTech System

Заснована в 1995 р. на Тайвані, компанія CoreTech System є одним зі світових лідерів у галузі програмних продуктів для комп'ютерного аналізу лиття під тиском та інших процесів перероблення полімерних матеріалів (термопластів, реактопластів і гум).

Продукти Moldex3D компанії CoreTech System отримали широке розповсюдження і визнання у світі завдяки поєднанню суворого наукового підходу з новаторською технологією 3D-аналізу.

Контакт:Комісарова Ольга, менеджер з маркетингу
komissarova@csoft.ru

Посилання: http://www.csoft.ru/press/news/newsrelease_20140812.html

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт