Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

ЛЕДАС випустив на ринок B2B нову технологію порівняння 3D.

ЛЕДАС випустив на ринок B2B нову технологію порівняння 3D. ЛЕДАС - провідний постачальник послуг по розробці інженерного програмного забезпечення і розробник власних САПР продуктів, оголосила сьогодні про випуск першої версії нової технології порівняння моделей тривимірних САПР на ринок B2B. Технологія LEDAS Geometry Comparison (LGC) тепер доступна у вигляді компоненти для інтеграції в існуючі та перспективні програмні продукти, які працюють з САПР моделями і потребують контролі зміни геометрії.

Порівняння 3D САПР моделей в демо-додатку LGC, доступному на сайті ledas.com

Як це працює

Технологія LEDAS Geometry Comparison дозволяє легко порівнювати 3D моделі, в тому числі - зсунуті або повернені один щодо одного моделі, які LGC переводить в однакове положення. Крім того, LGC визначає відповідність між гранями двох схожих моделей і відновлює асоціативність, дозволяючи автоматично переносити атрибути, параметри, обмеження і розміри, задані на одній моделі, на іншу модель. Всі виявлені відмінності зручним для користувача способом показуються у вигляді груп змінених граней.

LGC підтримує розширюваний набір відкритих і закритих САПР-форматів і дозволяє порівнювати не тільки окремі деталі, але і складені з них збірки. Технологія є крос-платформної, тому ЛЕДАС випускає на ринок відразу кілька версій для Windows 7/8/XP) і Linux під 32 - і 64-бітні архітектури, причому як для звичайної, так і для паралельного виконання з допомогою MPI. Архітектура та інтерфейс LGC вже апробовані в «хмарі», що підтверджує простоту інтеграції компоненти з «хмарними» інженерними системами.

«Ми вважаємо LGC необхідним інструментом роботи в інженерних процесах, пов'язаних із зміною, конвертацією, імпортом і експортом 3D САПР моделей,» - сказав Олексій Єршов, генеральний директор ЛЕДАСа.

Переваги використання LGC

LGC дозволяє підвищити продуктивність праці інженерів в найрізноманітніших сценарії роботи:

  • При роботі з субпідрядниками і іншими контрагентами, LGC дозволяє легко визначати, які саме зміни були внесені в модель вашим партнером, у тому числі і у тому випадку, якщо він використовує імпорт/експорт з інших САПР.

ЛЕДАС готовий до партнерства як з великими компаніями, лідерами ринку САПР, так і зі старт-апами, і пропонує пільгові комерційні умови першим клієнтам, накази нову технологію.

«Деякі розробники систем управління даними про виріб вже зацікавилися технологією LGC в застосуванні до контролю ревізій, і ми вже кілька місяців працюємо в тісному технологічному контакті з ними,» - сказав Олексій Єршов. - «Будь-яка компанія може оцінити можливості технології LGC за допомогою безкоштовного демо-програми, доступного для завантаження з сайту ЛЕДАСа.»

Про компанії ЛЕДАС
Компанія ЛЕДАС - закрите акціонерне товариство, засноване у 1999 році фахівцями науково-дослідних лабораторій Російської Академії Наук. ЛЕДАС займається розробкою на замовлення інженерного програмного забезпечення, розробкою власних високотехнологічних САПР продуктів та консалтинговими послугами.

Головний офіс компанії розташований в Академмістечку, що дозволяє підтримувати близькі відносини з більш ніж 30 інститутами Академії Наук і Новосибірським Державним Університетом. Більше інформації можна отримати на веб-сайті www.ledas.com.

Контакти для преси
тел.. пошта.com">info@ledas.com
веб.ledas.com">www.ledas.com .


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт