Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія SDI Solution випустила нову безкоштовну версію довідника Матеріали і Сортаменты - Semantic Міс v.2015.

Компанія SDI Solution випустила нову безкоштовну версію довідника Матеріали і Сортаменты - Semantic Міс v.2015

Компанія SDI Solution випустила нову безкоштовну версію електронного довідника Матеріали і Сортаменты - Semantic Міс v.2015 на базі системи Semantic MDM. Даний довідник містить основні, допоміжні, інструментальні та інші матеріали, всього 6300 марок матеріалів, з них допоміжних - 2700, понад 700 сортаментів, близько 30000 типорозмірів і 540 ТУ. Довідник може поставлятися як самостійний додаток, що виконує функції інформаційно-пошукової системи, і як постачальник даних для різних CAD систем: Autodesk Inventor, AutoCAD, SolidWorks, Solid Edge, Creo.

Довідник Матеріали і Сортаменты поширюється на CD дисках безкоштовно, без обмежень використання та копіювання. Довідник Semantic Міс v.2015 також можна завантажити на сайті компанії SDI Solution.

Semantic каталог

Після установки довідника Semantic Міс v.2015 він автоматично інтегрується в CAD-систему у вигляді окремої вкладки, яка дозволяє викликати Довідник для присвоєння деталі властивостей вибраного матеріалу. Довідник Матеріали і Сортаменты (Міс) розроблений відповідно до принципів опису, прийнятими в РФ (ГОСТ, ОСТ, ТУ) і складається з трьох окремих класифікаторів: класифікатор матеріалів, сортаментів і технічних умов на постачання.

Довідник Semantic Міс v.2015 реалізує наступні функціональні можливості:

  • ієрархічна класифікація матеріалів, сортаментів і ТУ.), асоційованих з об'єктами класифікації.д.
Мінімальні системні вимоги до комп'ютера для установки Довідника: CPU 1000 МГц, 512 Мб RAM. Підтримувані версії операційних систем: Windows XP SP3, Vista SP2, Windows 7.

Гарантується можливість переходу на повну версію системи Semantic MDM, яка забезпечує багатокористувацький режим роботи системи, обмеження списку застосовуваних матеріалів, підбір аналогів, розмежування рольових права доступу, реплікацію і конвертацію даних, обмін повідомленнями між користувачами, роботу з СУБД: Oracle, MS SQL Server.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт