Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Метробудівці діляться досвідом застосування сучасних технологій на Autodesk University Russia 2014.

Метробудівці діляться досвідом застосування сучасних технологій на Autodesk University Russia 2014

В 2020 році тільки в Москві за планом має бути запущено 65 нових станцій метрополітену. Метро відноситься до високотехнологічних типами транспорту, і при такому темпі робіт його проектувальники і будівельники зобов'язані використовувати найбільш сучасні та перспективні інструменти для дотримання строків і забезпечення безпеки. Практиці оптимізації роботи над об'єктами метро на Autodesk University Russia 2014 присвячені три від замовників Autodesk
.

Перший з доповідей буде представлено інститутом «Казанський Гипронииавиапром», який спроектував і побудував електродепо «Лихобори» Люблінсько-Дмитрівській лінії Московського метрополітену. Компанія розробила генплан, спроектувала залізничні шляхи, автомобільні під'їзди та інженерні мережі депо, використовуючи цілий комплекс продуктів Autodesk для тривимірного інформаційного моделювання, зокрема, AutoCAD Civil 3D, Autodesk Revit і Autodesk InfraWorks. За словами доповідача Рената Сайфутдинова, ці інструменти дозволили впоратися з роботою по об'єкту в два рази швидше, ніж при використанні 2D-систем. «Я виступлю як інженер і як ГІП, - говорить про своїй доповіді експерт, - і розповім, як ми впоралися зі складною системою інженерних мереж (робота йшла на дуже насиченою майданчику з охоронними зонами), організували спільну роботу учасників проекту, об'єднали результати в одній загальній моделі, підготували якісну візуалізацію. Крім того, згадаю PDM-системи Autodesk Vault - цей проект нам наочно продемонстрував необхідність її впровадження для підвищення ефективності спільної роботи».

Проектування архітектурних та інфраструктурних об'єктів на нових станціях Сокольницької лінії Московського метрополітену буде присвячена доповідь «ПКБ Інжпроект» (Москва). «У доповіді ми розповімо про роботу над архітектурним розділом, нашому досвіді створення документації у продукт Autodesk Revit, що підтримує технологію інформаційного моделювання, - каже CAD-інженер компанії Олександр Осипов.

Олександр спільно з Олегом Коноваловим («Склад Інформаційних Технологій») також представлять доповідь про досвід застосування AutoCAD Civil 3D при проектуванні продовження Сокольницької лінії московського метро. «Розробники інфраструктури метрополітену, проектують на основі інформаційної 3D-моделі, мають можливість швидко вносити в проект зміни будь-якого типу - від повної перебудови траси до дрібних виправлень, витрачати менше часу на рутинні операції, - каже Олександр Осипов. - Наш доповідь буде цікавий проектувальникам трас - метро, автомобільних доріг і залізниць, а також до керівників IT-підрозділів компаній, що займаються цією тематикою».

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт