Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Академічна програма PTC буде представлена на Міжнародному московському салоні освіти.

Академічна програма PTC буде представлена на Міжнародному московському салоні освіти

6 жовтня 2014 р., Москва. PTC, розробник програмного забезпечення для двомірного і тривимірного проектування, управління життєвим циклом виробів (PLM), разом зі своїми партнерами, компаніями «Ирисофт» (Санкт-Петербург) та «Продуктивні технологічні системи» (Москва), 7-9 жовтня візьме участь у московському Міжнародному салоні освіти (ММСО) в ЦВК «Експоцентр».

РТС запрошує відвідати свій стенд, на якому буде представлена Академічна програма для підготовки молоді з інженерних спеціальностей, а також семінар «Проект „Інженери майбутнього“: навчаємо інженерного 3D-моделювання учнів 5-11 класів», який спільно проведуть представники PTC, Комітету з освіти Санкт-Петербурга і групи компаній «Ирисофт». В рамках програми Салону заплановано доповідь компанії «Продуктивні технологічні системи» про використання в навчальному процесі розроблених компанією онлайн-курсів на базі програмного забезпечення PTC для інженерних розрахунків «E-Learning: сучасний погляд».

ММСО обіцяє стати найбільшим міжнародним заходом в Росії, присвяченим питанням освіти. Передбачається, що у роботі виставки візьмуть участь понад 300 освітніх установ, компаній і бізнес-об'єднань, що пропонують послуги та рішення в сфері навчання. Організаторами ММСО виступають Міносвіти РФ, Уряд Москви, Росспівробітництво і ТПП РФ.

В ході заходу PTC познайомить всіх бажаючих з Академічною програмою, діє протягом 10 років у 30 країнах світу, головним завданням якої є навчання передовим інженерних технологій і залучення молодого покоління у технічну сферу. Учасники Академічної програми РТС отримають безкоштовне програмне забезпечення для конструювання, розрахунків і спільної роботи, а також вільний доступ до різноманітних навчальних курсів, які можуть бути інтегровані в навчальні плани освітніх установ.

Частиною Академічної програми PTC є російський проект для шкіл «Інженери майбутнього», запущений «Ирисофт» і PTC у 2011 році. Згідно з проектом, освітнім установам надаються програмні комплекси: САПР Creo, система управління життєвим циклом вироби Windchill і система інженерних розрахунків Mathcad. Проект діє в декількох регіонах Росії, в тому числі - в обох столицях. У Північній столиці розвиток проходить за підтримки Комітету з освіти Санкт-Петербурга.

«Незважаючи на те, що проект „Інженери майбутнього“ стартував всього кілька років тому, ми вже бачимо реальні результати, - коментує Ольга Шартукова, керівник академічної програми компанії „Ирисофт“. - Школярі дуже зацікавлені в отриманні нових знань і навичок, із задоволенням беруть участь у проектах і конкурсах і отримують нагороди за свої розробки. Ми впевнені, що у нашого проекту є величезний потенціал, і розраховуємо, що участь у Салоні допоможе розгорнути його в тих регіонах, які поки не знайомі з такою можливістю».

Інший російський партнер PTC - компанія «Продуктивні технологічні системи» - на московському Міжнародному салоні освіти розповість про свій досвід з організації онлайн-навчання для інженерних спеціальностей, заснованого на використанні програмного забезпечення для інженерних обчислень PTC Mathcad.

Дмитро Орлов, директор Академічної програми PTC в Росії і СНД, зазначає: «Міжнародний московський салон освіти цікавий в першу чергу поєднанням можливостей, як для демонстрації та ознайомлення з інноваційними технологіями у сфері освіти, так і для дискусій із залученням провідних експертів у цій сфері. Салон, який збере представників держструктур, представників російського і зарубіжного освітніх співтовариств, фахівців у галузі середньої, вищої та професійної освіти, стане майданчиком для обміну досвідом і створення нових тенденцій у навчанні».

Про компаніях

PTC (NASDAQ: PTC) - розробник програмного забезпечення для проектування та управління життєвим циклом виробів. Технологічні рішення PTC допомагають замовникам докорінно перетворити процеси створення, експлуатації та обслуговування продукції у світі інтелектуальних, взаємопов'язаних об'єктів. Компанія РТС заснована в 1985 році, і зараз в ній працює близько 6000 професійних фахівців. Замовниками компанії є понад 28 тисяч підприємств, зайнятих у стрімко розвиваються виробничих галузях по всьому світу. Більш детальну інформацію про компанію можна знайти на сайті www.ru.ptc.com.

Ирисофт - група компаній, що спеціалізується на побудові комплексних рішень CAD/CAM/CAE (системи проектування) і PDM/PLM (системи управління життєвим циклом вироби) на підприємствах машинобудівної та будівельної галузей. Ирисофт надає повний комплекс послуг по створенню систем автоматизованого проектування, технологічної підготовки виробництва, управління інженерно-конструкторських документообігу, автоматизації бізнес-процесів забезпечення життєвого циклу виробів, управління надійністю і якістю виробів для різних галузей промисловості. Окреме місце в портфелі продуктів групи займають рішення для проектування, аналізу і розрахунку об'єктів інфраструктури, таких як мостова і дорожня інфраструктура, а також об'єктів промислового і цивільного будівництва, ГІС рішення. Отримати додаткову інформацію можна на сайті www.irisoft.ru.

ТОВ «Продуктивні технологічні системи» (ПТС) г. Москва - інженерно-консалтингова компанія, найстаріший і найбільший партнер корпорації РТС в Росії і країнах СНД, що займає зараз ключову позицію на ринку автоматизації промислових підприємств ракетно-космічної, атомної, та приладобудівної галузей. ТОВ «Продуктивні технологічні системи» спеціалізується на комплексному впровадженні систем управління життєвим циклом виробів, авторизований партнер корпорації РТС за навчання, реалізації і впровадження програмного забезпечення. Більш детальну інформацію про компанію можна знайти на сайті www.pts-russia.com.

Вербенко Варвара
PR manager
J Communications
v.verbenko@jcomm.ru
7 495 766 51 65
7 985 809 76 50
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт