Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія Bentley Systems набуває SITEOPS з метою виведення роботи з інженерної підготовки території на рівень оптимізації технічних розробок .

Компанія Bentley Systems набуває SITEOPS з метою виведення роботи з інженерної підготовки території на рівень оптимізації технічних розробок

Світовий лідер в області для сектора цивільного будівництва готовий інтегрувати унікальну випробувану технологію оптимізації будівельних об'єктів

ЛОС АНДЖЕЛЕС (Каліфорнія), США - Конференція за результатами архітектурно-конструкторського конкурсу Hot Firm ZweigWhite 2014 - 25 вересня 2014 р. - Компанія Bentley Systems, Incorporated, лідер в галузі постачання комплексних програмних рішень для сталого розвитку інфраструктури, оголосила сьогодні про покупку компанії BLUERIDGE Analytics Inc. з штаб квартирою в м. Шарлотт (Північна Кароліна), постачальника SITEOPS - передового «до ваших послуг» для оптимізації проектування будівельних об'єктів. Щоб спеціалісти з інженерної підготовки території могли вивести роботи на рівень оптимізації технічних розробок, SITEOPS використовує хмарні обчислювальні методи, що дозволяє цим фахівцям дослідити технічні альтернативи і вивчати їх порівняльну вартість. Це істотно збільшує кількість варіантів проектування, розглянутих в рамках будь-якого процесу інженерної підготовки території, включаючи комерційні, промислові, відомчі, академічні та житлові проекти.

Зокрема, SITEOPS дозволяє фахівцям у галузі цивільного проектування, забудови та територіальної планування:

  • виконувати моделювання конфігурації будівельних об'єктів, з допомогою якого вони мають можливість розглянути безліч варіантів планування, розташування парковки, вирівнювання майданчика і дренажу буквально за кілька годин замість того, щоб витрачати місяці на оцінку декількох варіантів
  • швидше проводити попередню оцінку витрат і розробляти попередні проекти
  • оптимізувати проектування через вдосконалену оптимізацію технічних розробок
  • звести загальні витрати до мінімуму при забезпеченні якості проектно-конструкторських робіт

Серед численних користувачів SITEOPS такі компанії як Stantec, Horrocks Engineers, Langan Engineering and Environmental Services, Timmons Group, і WSP.

Генеральний директор Bentley Systems Грег Бентлі (Greg Bentley) заявив: «Від імені всіх наших колег я вітаю працелюбну і талановиту команду SITEOPS у компанії Bentley. Протягом останніх років ми відстежували технологію та експлуатаційні якості SITEOPS з тим, щоб достовірно оцінити його новаторські якості. Дані, які ми отримали від проектно-конструкторських команд і власників об'єктів, підтвердили величезний потенціал SITEOPS, що дозволяє командам, які займаються інженерною підготовкою території реалізовувати проекти на новому рівні. Можливість оптимізації технічних розробок на будмайданчику дає власникам впевненість у тому, що їх інженери розглянули всі кращі варіанти проектування і взяли економічно ефективні рішення, найбільш підходящі для конкретного будівельного об'єкту. Таким чином, я переконався в тому, що роботи з інженерної підготовки території не повинні проводитися жодним іншим чином».

Майк Детвайлер (Mike Detwiler), в минулому, президент і генеральний директор BLUERIDGE Analytics, а тепер - віце-президент Bentley по розробці продукції SITEOPS, заявив: «До сьогоднішнього дня розвиток технології SITEOPS було зосереджено на постійному вдосконаленні концептуального проектування. Тепер, коли SITEOPS входить в комплексний пакет програмних продуктів Bentley, успішної реалізації проектів допоможуть досягнення цього в інформаційному моделюванні. Відповідно, основним пріоритетом буде організація безперервного робочого процесу, від інженерної підготовки території і до детального проектування і моделювання будівельного. Таку технологію ексклюзивним чином пропонує компанія Bentley».

Думки користувачів SITEOPS:
«Робота з SITEOPS на ранніх стадіях була для нас надзвичайно новаторської. Це виявилося дуже корисним з точки зору економії часу, що витрачається від початку робіт на будівельному майданчику і до остаточної здачі комерційних приміщень. Кошти, заощаджені в ході цього процесу, можна було порівняти з щоденним доходом від реалізації в обсязі близько 100 000 доларів. Ми змогли консервативно заощадити близько 10 днів на одне комерційне приміщення, відкриваючи в середньому 140 комерційних приміщень в рік. Рахуйте самі. ЗА SITEOPS не тільки допомогло нам генерувати додаткові доходи, а також виявилося ефективним в зниженні витрат». - Девід Шелтон (David Shelton), старший віце-президент по нерухомості (у відставці), Lowes Home Improvement

«Ми вирішили перевірити, що можна зробити за допомогою SITEOPS для одного з наших житлових комплексів, в даний час знаходяться на стадії проектування. Ми були вражені тим, як швидко ми змогли провести аналіз оптимальної віддачі та отримати початкові оптимізовані плани вирівнювання майданчика і підпірних стін, а також розрахувати кошторис за допомогою цього ПЗ». - Ренді Бауер (Randy Bauer), Директор з розвитку місцевої інфраструктури і придбання територій, Trilogy Division, Shea Homes

«SITEOPS знову перетворює цивільне будівництво в задоволення. Ми вже продемонстрували SITEOPS десяткам клієнтів, і всі вони були сильно вражені!» - Марк Айсес (Mark Eisses), професійний інженер, директор Map Ltd.

«Використовувати SITEOPS - все одно, що мати в своєму розпорядженні 1000 інженерів і експертів по оцінці робіт, без накладних витрат». - Стів Томас (Steve Thomas), професійний інженер, MESH Consulting

«SITEOPS - неймовірно ефективний інструмент. Він врятував вже не один проект. Наші клієнти вражені швидкістю, з якою ми можемо створити первісний проект, внести в нього зміни і розрахувати пов'язані з ними витрати. Нещодавно один з проектів опинився на межі зриву із-за жорстких фінансових обмежень, але ми змогли швидко представити клієнтові кілька варіантів, які перебували в межах його бюджету. Проект був втілений у життя виключно завдяки SITEOPS». - Стівен Льюіс (Steven Lewis), професійний інженер, Pennoni Associates, Inc.

Додаткова інформація:

  • Натисніть тут.
  • Щоб завантажити зображення SITEOPS з високою роздільною здатністю, натисніть тут.
Про оптимізацію технічних розробок
Оптимізація технічних розробок робить можливим систематичне вивчення технічних альтернатив, особливо для оцінки рішень, компромісних з точки зору декількох дисциплін. Ці досягнення в інформаційному моделюванні, засновані на нових обчислювальних ресурсах, підкреслюють важливість випробуваних функцій аналізу і моделювання у складі відповідних програмних додатків. Оптимізація технічних розробок може одночасно сприяти максимізації проектно-технічної цінності через підвищення продуктивності ресурсів і економити час, необхідний для проектування.
Про компанії Bentley Systems
Компанія Bentley Systems є світовим лідером в області постачання комплексних програмних рішень для розвитку проектування, будівництва та експлуатації інфраструктурних об'єктів, призначених для архітекторів, інженерів, фахівців з геоінформаційних систем і технологій, будівельників та власників-операторів інфраструктури. Клієнти Bentley використовують інформаційну мобільність на стику різних галузей знання протягом життєвого циклу інфраструктурних об'єктів в цілях підвищення продуктивності проектів і ресурсів. Рішення Bentley включають додаток MicroStation для інформаційного моделювання, засоби забезпечення співпраці ProjectWise для реалізації комплексних проектів і виробничу службу AssetWise для створення «розумної» інфраструктури. Все перераховане вище доповнюється професійною підтримкою у всьому світі і наданням комплексних послуг віддаленого управління.

Штат компанії Bentley, заснована в 1984 році, перевищив 3 000 співробітників, які працюють в регіональних представництвах у більш ніж 50 країнах, а річний дохід компанії становить понад 600 млн дол. США. З 2006 року компанія інвестувала понад 1 млрд дол. США в дослідження і розробки, а також у придбання інших компаній.

Додаткові відомості про компанії Bentley наведені на сайті www.bentley.com і річному звіті компанії Bentley. Щоб отримувати повідомлення про прес-релізи та новини компанії Bentley, підпишіться на RSS-канал. Перейшовши по посиланню Конференція Рік в інфраструктурі 2014, ви дізнаєтеся про ключові аспекти елітного заходи Bentley, присвяченого передовим практикам. Ознайомитися з базою даних інноваційних інфраструктурних проектів, які взяли участь у конкурсі Be Inspired Awards, можна в електронній версії Щорічника інфраструктури компанії Bentley. Щоб отримати доступ до сторінки професійного співтовариства, який є місцем знайомства, спілкування та взаємного навчання фахівців з підтримки інфраструктури, відвідайте сайт Be Communities.

Рейтинг провідних власників інфраструктурних об'єктів Bentley Infrastructure 500, унікальний перелік провідних державних і приватних власників інфраструктурних проектів у світі, складений на основі вартості сукупних інвестицій в інфраструктуру, можна завантажити на сайті www.bentley.com/500.

. Інші товарні знаки та найменування продуктів є власністю відповідних власників.


Контакт для преси:
Рон Куфельд (Ron Kuhfeld)
1 610 321 6493
ron.kuhfeld@bentley.com
Читайте нас в Твіттері:
@BentleySystems

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт