Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Bentley Systems виступила партнером III міжнародної конференції «Проектування, будівництво та експлуатація аеропортів - 2014».

Bentley Systems виступила партнером III міжнародної конференції «Проектування, будівництво та експлуатація аеропортів - 2014»

Bentley Systems виступила партнером III міжнародної конференції «Проектування, будівництво та експлуатація аеропортів - 2014», яка відбудеться 16 - 17 жовтня 2014 року в Москві.

Компанія Bentley Systems є світовим лідером в області постачання комплексних програмних рішень для розвитку проектування, будівництва та експлуатації інфраструктурних об'єктів, призначених для архітекторів, інженерів, фахівців з геоінформаційних систем і технологій, будівельників та власників-операторів інфраструктури. Рішення Bentley включають додаток MicroStation для інформаційного моделювання, засоби забезпечення співпраці ProjectWise для реалізації комплексних проектів і AssetWise для створення «розумної» інфраструктури. Рішення Bentley для цифрового аеропорту, яка виступає в якості центрального сховища даних про земельні ділянки, інженерної інфраструктури та об'єктах, а також даних про управління об'єктами, що надає оперативний доступ до актуальної структурованої інформації з безпеки, експлуатації і технічного стану об'єктів та дозволяє підвищити якість управління об'єктами.

«Проектування, будівництво та експлуатація аеропортів - 2014» - основна професійна галузева майданчик в Росії і країнах СНД для обговорення на рівні держави та бізнесу всіх питань вдосконалення нормативного регулювання проектування аеропортів, аеродромів, для обміну досвідом та презентації нових ідей і технологій, провідних міжнародних і російських експертів.

Для представників аеропортів і проектних організацій діють спеціальні пільгові умови. Організатором конференції виступає Центр стратегічних розробок у цивільної авіації (ЦСР ГА).

Генеральний інформаційний партнер: офіційний друкований орган Міністерства транспорту Російської Федерації газета «Транспорт Росії».

Інформаційні партнери: журнал «Транспорт Російської Федерації», галузеве агентство «Авіапорт», авіаційно-космічний інтернет-портал «Aviaru.net», інтернет-портал «Aviation Explorer», міжнародний журнал «Airports International», «Авиапанорама», «Авиаглобус», журнал «Аеропорти. Прогресивні технології», авіаційний портал «КR-media.ru» та інші засоби масової інформації.

Замовити брошуру III міжнародної конференції «Проектування, будівництво та експлуатація аеропортів - 2014», зареєструватися для участі та виступу з доповіддю, а також отримати детальну інформацію про захід можна на сайті ЦСР ГА www.aviacenter.org, по телефону організаційного комітету: 7(495) 225 99 57 (багатоканальний, доб.5) або по електронній пошті events@aviacenter.org.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт