Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

НЕОЛАНТ: запрошуємо приєднатися до нас на Форум «Відкриті інновації»!.

НЕОЛАНТ: запрошуємо приєднатися до нас на Форум «Відкриті інновації»!

Група компаній «НЕОЛАНТ» запропонує унікальні розробки світової промисловості і російським органам державної влади на Московському міжнародному форумі інноваційного розвитку «Відкриті інновації» 14-16 жовтня 2014 року в Технополісі «Москва».

Форум «Відкриті інновації» проходить у відповідності з розпорядженням Уряду Російської Федерації за підтримки Міністерства економічного розвитку Російської Федерації та Уряду Москви, а також російських інститутів розвитку: Фонду інфраструктурних та освітніх програм (РОСНАНО), Фонду розвитку Центру розробки та комерціалізації нових технологій " Сколково) та інших організацій.

Міжнародним партнером Форуму в 2014 році виступає Китайська Народна Республіка, співпраця з якою за створення і застосування конкурентоспроможних на світовому ринку технологій сьогодні стратегічно важливо для Росії.

ГК «НЕОЛАНТ» готова запропонувати китайським компаніям свій унікальний досвід та інноваційні рішення, напрацьовані за 10 років практики в галузі інформаційного моделювання промислових підприємств і територій в Росії і мають високий експортний потенціал.

На виставці «Open Innovations Expo», що проходить в рамках Форуму, на стенді «НЕОЛАНТ» №B3-1 ви познайомитеся з інноваційними проектами і рішеннями:

Також на виставці «НЕОЛАНТ» продемонструє рішення для органів державного і муніципального управління, в тому числі Геоінформаційну систему територіального планування (ГІС ТП), призначену для підтримки управління містобудівним розвитком території. На базі цього рішення «НЕОЛАНТ» розробив регіональну ДВС Республіки Саха (Якутії).

Повна програма заходу


Дата проведення: 14 - 16 жовтня 2014 року
Умови участі: Відвідування виставки безкоштовне при попередньої реєстрації
Участь у Форумі платне, реєстрація обов'язкова
Місце проведення: Технополіс «Москва», Москва, Волгоградський проспект, д. 42, корп. 5
Координатор від «НЕОЛАНТ»: Моїсеєва Олександра, 7(499) 999-0000 247, moiseeva@neolant.ru

Чекаємо вас на нашому стенді №B3-1 на Форумі «Відкриті інновації»!


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт