Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія «Ирисофт» отримала диплом від Міністра освіти за освітній проект «Інженери майбутнього».

Компанія «Ирисофт» отримала диплом від Міністра освіти за освітній проект «Інженери майбутнього»

З 7 по 9 жовтня пройшов Московський Міжнародний Салон Освіти (ММСО), в рамках якого відбувся конкурс «Створюючи майбутнє» серед компаній, які приділяють велику увагу в своїй діяльності підготовці майбутніх фахівців. Компанія «Ирисофт» посіла ІІІ місце в номінації «Дослідна лабораторія» за освітній проект «Інженери майбутнього. Лабораторія інженерного 3D-моделювання та прототипування» .
Ирисофт інженери майбутнього сертифікат

«Створюючи майбутнє» - I всеросійський конкурс серед кращих практик роботодавців по роботі з дітьми, молоддю та кадровим резервом. Його мета - виявлення кращих практик і технологій по роботі зі школярами, студентами і молодими фахівцями, спрямованих на просування професійних цінностей. Конкурс проводився у рамках Московського Міжнародного Салону освіти Міністерством освіти і науки РФ і Міжнародною асоціацією корпоративного освіти.

7 жовтня на урочистій церемонії Заступник Міністра освіти і науки РФ Веніамін Шаєвич Каганов вручив дипломи переможцям конкурсу. Серед призерів були такі найбільші холдинги та корпорації, як Державна корпорація з атомної енергії «Росатом», Об'єднана компанія " РУСАЛ", Банк " УРАЛСИБ", ГМК Норилиский нікель, Атоменергомаш, Русгідро, Россеті, Фольксваген Груп Рус, компанія Samsung Electronics, ВАТ «РЖД». Проект компанії «Ирисофт» «Інженери майбутнього - Лабораторія інженерного 3D-моделювання та прототипування» отримав ІІІ місце - за кращий проект підтримки науково-технічної творчості молоді.

Ирисофт інженери майбутнього диплом

Представник Ирисофта взяв участь у неформальній зустрічі роботодавців, зацікавлених у співпраці з Міносвіти Росії, з Заступником міністра.Ш. Кагановым.

В рамках ділової програми ММСО компанія «Ирисофт», PTC Inc. І Комітет з освіти Санкт-Петербурга організували та провели семінар «Проект «Інженери майбутнього»: навчаємо інженерного 3D-моделювання учнів 5-11 класів», де учасникам розповіли про основних його етапах, складових, досягнення, і головне - як долучитися до проекту. З 2012 року учасником проекту може стати будь-який навчальний заклад Російської Федерації. З доповідями та презентаціями виступили Наталія Губкова, головний спеціаліст відділу розвитку освіти Комітету з освіти Санкт-Петербурга, Ольга Шартукова, керівник академічної програми «Ирисофт», Дмитро Орлов, керівник академічної програми PTC в Росії і країнах СНД. Представники навчальних закладів, які вже є учасниками проекту, поділилися успіхами своїх школярів.

Ирисофт інженери майбутнього нагородження

Нагадаємо, проект «Інженери майбутнього» існує з 2011 року. В 2013 році за підтримки Комітету з освіти Санкт-Петербурга створені Лабораторії інженерного 3D-моделювання і технологій для школярів на базі трьох навчальних закладів - Губернаторського фізико-математичного ліцею №30, ліцею №244 та Міського палацу творчості юних.

Лабораторії включають в себе: комп'ютери з програмним забезпеченням, що застосовуються передовими промисловими підприємствами. Лабораторії дозволяють учням пізнавати інженерна справа у рамках додаткової освіти або на уроках фізики, математики, креслення і технології.

Довідка про проект «Інженери майбутнього»
Проект «Інженери майбутнього» для освітніх установ розроблений інженерно-консалтинговою компанією «Ирисофт» (Санкт-Петербург) та розробником програмного забезпечення для машинобудування PTC Corp. (США) в 2011р. У Північній столиці здійснюється за підтримки Комітету з освіти.

Головна мета проекту - навчання школярів передових інженерних технологій і залучення їх у технічну сферу. В рамках проекту освітні установи отримують програмні комплекси: САПР Creo, систему управління життєвим циклом вироби Windchill і систему інженерних розрахунків Mathcad. Проект діє в декількох регіонах Росії.

Контакти:
Анастасія Постіка, прес-секретар проекту «Інженери майбутнього»
Тел.: 8 (906) 248-73-26 E-mail: a.postika@spice-media.ru
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт