Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

SAP і Fujitsu запускають унікальну бізнес-модель спільних продажів SAP Business One .

SAP і Fujitsu запускають унікальну бізнес-модель спільних продажів SAP Business One

Москва, Росія, 22 жовтня 2014 року - Компанія SAP, один з лідерів ринку корпоративних додатків, і компанія Fujitsu підписали перший в Росії та Євросоюзі ОЕМ контракт з постачання програмно-апаратних рішень під назвою Fujitsu F1, включають SAP Business One, а також додаткові програмні розробки для різних галузей і периферійне обладнання Fujitsu для середнього і малого бізнесу на території РФ і СНД.

Fujitsu F1 стане першим на ринку партнерів і клієнтів комплексним пропозицією - повністю готовим до розгортання програмно-апаратним комплексом на базі платформи SAP Business One і серверного устаткування Fujitsu PRIMERGY.

Комплексне рішення Fujitsu F1 вже адаптовано до специфіки таких галузей, як рітейл, дискретне і безперервне виробництво, автомобілебудування, будівництво та оптимізовано за ціною для реалізації партнерами в РФ і СНД для компаній середнього та малого бізнесу. Стратегічне партнерство з цього напрямку між SAP Business One і Fujitsu розрахована на декілька років і передбачає спільні маркетингові активності, розробку і просування нових рішень. Крім того, планується створити на базі Fujitsu центр компетенцій SAP Business One для навчання нових партерів.

Цитати

Віталій Фрідлянд, віце-президент, генеральний директор Fujitsu в Росії та СНД:

«Сьогодні дуже важливо підтримати малий і середній бізнес в Росії, і ми можемо це зробити, пропонуючи йому інноваційні продукти. SAP Business One є одним з кращих ERP-рішень для досягнення цієї мети. Компанія Fujitsu рада розширення співпраці з компанією SAP, яке допоможе зміцнити міжнародні позиції наших компаній на ринку. Завдяки інтеграції рішень Fujitsu з SAP Business One, ми плануємо розширити продуктовий портфель Fujitsu, щоб забезпечувати підтримку наших клієнтів у їх нових проектах.

Підхід Fujitsu допомагає організаціям з упевненістю дивитися в майбутнє і працювати з фахівцями, здатними зменшити складність і оптимізувати інвестиції компанії у додатки і технології SAP, включаючи платформу SAP HANA®. Результатом такого підходу є збільшення ефективності підприємства, виняткова окупність інвестицій, швидкий вихід на необхідні значення виробництва і, зрештою, поліпшити показники бізнесу».

Ілля Юр'єв, заступник генерального директора SAP СНД:

«SAP і Fujitsu розробили унікальну пропозицію, відкриває нові перспективи перед партнерами компаній і перед російським малим і середнім бізнесом в цілому. Для нас перевага полягає, в першу чергу, у створенні керованого централізованого партнерського каналу SAP Business One в РФ і країнах СНД і подальшому розвитку партнерської екосистеми. Завдяки цьому партнерству, ми маємо намір розширити можливості малого і середнього бізнесу, зробити його більш ефективними і допомогти йому стартувати простіше і швидше за допомогою SAP Business One в комплекті з рішеннями Fujitsu PRIMERGY». >

Ресурси

Додаткова інформація:
Антон Щегутов, агентство «Маркетинговий центр»
Тел.: 7 831 461-91-10
anton_shchyogutov@marketingcentre.ru


Про компанії Fujitsu
Компанія Fujitsu - японська компанія-лідер ринку інформаційних і комунікаційних технологій (ICT), що пропонує повний спектр технологічних продуктів, рішень і послуг. Близько 162 000 співробітників Fujitsu обслуговують клієнтів у більш ніж 100 країнах світу. Наш досвід і міць інформаційних і комунікаційних технологій допомагають будувати майбутнє суспільства разом з нашими клієнтами. Згідно з опублікованими звітів за фінансовий рік, що завершився 31 березня 2014 року, сукупна виручка компанії Fujitsu Limited (TSE:6702) склала 4,8 трлн. йен (46 млрд. доларів США). Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сайт http://www.fujitsu.ru.
Fujitsu CEMEA. Продукція компанії, призначена для малого, середнього і великого бізнесу, а також для приватних користувачів, включає повний асортимент сучасних рішень і послуг - від клієнтських систем до рішень для центрів обробки даних, керованих сервісів хмарних інфраструктур. У Fujitsu CEMEA. чоловік. Підрозділ входить в глобальну групу Fujitsu Group. Для отримання додаткової інформації відвідайте інтернет-сторінку ts.fujitsu.com/aboutus.

SAP, SAP Business One, SAP HANA та інші продукт і сервіси SAP, згадані в цьому документі, а також відповідні логотипи є торговими марками або зареєстрованими торговими марками компанії SAP SE (або партнерської компанії SAP) у Німеччині та інших країнах. Для отримання додаткової інформації про товарні знаки і новин відвідайте посилання.

Назви інших компаній і видів продукції, згадані в цьому документі, є товарними знаками або зареєстрованими товарними знаками своїх законних власників. Дане інформаційне повідомлення містить відомості, які дійсні на момент публікації і можуть бути змінені в будь-який час без будь-якого попередження.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт