Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Нова версія програмного продукту GeoniCS Інженерна геологія (GEODirect) 2014.

Нова версія програмного продукту GeoniCS Інженерна геологія (GEODirect) 2014

Компанія CSoft повідомляє про випуск розробником (компанією CSoft Development) нової версії програмного продукту GeoniCS Інженерна геологія (GEODirect). У ній реалізована підтримка платформи AutoCAD 2014, AutoCAD Civil 3D 2014, а також платформи nanoCAD 5.0, ОС Windows 8 32 - або 64-бітної версій.

Програмний продукт дозволяє проводити обробку даних, отриманих в ході інженерно-геологічних вишукувань: обробляти результати лабораторних випробувань, будувати графічні залежності, виконувати побудову інженерно-геологічних розрізів і колонок, проводити розрахунок граничних опорів і несучої здатності паль і т.д.

Нові функції, реалізовані в програмі GeoniCS Інженерна геологія (GEODirect) 2014:

  • додана можливість формувати інженерно-геологічні колонки в одному файлі.
Про групу компаній CSoft
Група компаній CSoft здійснює консалтинг та впровадження комплексних рішень в області систем автоматизованого проектування, технологічної підготовки виробництва, документообігу та геоінформаційних систем. У нашому активі десятки успішних комплексних проектів, власні методики обстеження організацій і впровадження проектно-конструкторських і технологічних рішень, досвід створення стандартів в області САПР і документообігу, спеціалізовані рішення для вузькопрофільних замовників. У складі CSoft 22 регіональні відділення та навчальний центр.
Про компанії CSoft Development
CSoft Development (колишня назва - Consistent Software Development) - провідний розробник програмного забезпечення для ринку САПР в області машинобудування, промислового і цивільного будівництва, архітектурного проектування, землеустрою та ГІС, електронного документообігу, обробки сканованих креслень, векторизації та гібридного редагування.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт