Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

PTC приєднується до нової хмарної екосистемі Salesforce Analytics Cloud для розширення технології інтернету речей.

PTC приєднується до нової хмарної екосистемі Salesforce Analytics Cloud для розширення технології інтернету речей

Технологія PTC ThingWorx® і Axeda® інтегрується з Salesforce Analytics Cloud для забезпечення замовників інструментами візуальної аналітики, які використовують дані, одержувані від інтелектуальних, взаємопов'язаних виробів

Wave, Salesforce Analytics Cloud - це перша хмарна аналітична платформа, призначена для бізнес-користувачів. Як ніколи раніше, вона полегшує вивчення даних, отримання нової аналітичної інформації і забезпечує швидку роботу з будь-якого пристрою.

Продовжуючи впроваджувати стратегію інтернету речей (loT), яка дозволяє замовникам швидше виводити на ринок інтелектуальні, взаємопов'язані вироби, компанія PTC (абревіатура на біржі NASDAQ: PTC) сьогодні оголосила про приєднання до екосистемі Salesforce Analytics Cloud.

Wave (Salesforce Analytics Cloud) - це перша хмарна аналітична платформа, призначена для бізнес-користувачів. Як ніколи раніше, вона полегшує вивчення даних, отримання нової аналітичної інформації і забезпечує швидку роботу з будь-якого пристрою.

PTC поєднає технології PTC ThingWorx і PTC Axeda Machine Cloud® для розширення можливостей Wave, надаючи доступ до потокової передачі даних від інтелектуальних, взаємопов'язаних виробів. Зокрема, така інтеграція дозволить замовникам PTC і Salesforce переглядати згенеровані дані в єдиному середовищі. Аналітична інформація, отримана на основі цих даних, полегшить бізнес-підрозділам процес розробки стратегій аналізу даних, які будуть мати значну комерційну цінність для замовників.

Технології PTC і Analytics Cloud від Salesforce дають замовникам можливість перетворювати дані в аналітичну інформацію для бізнесу та отримувати додаткові переваги, серед яких:

  • Єдиний формат аналітичних даних IoT в «хмарі». Технологія Axeda Machine Cloud від PTC прискорює спільну роботу і пропонує замовникам цілісний погляд на дані IoT в різних бізнес-додатках.
  • Конкурентна перевага використання аналітичних даних. Дані, одержувані від інтелектуальних, взаємопов'язаних виробів, дозволяють комерційним організаціям приймати більш обґрунтовані рішення, які підвищують як споживчу, так і комерційну цінність.
  • Ефективний процес залучення замовників. Передача даних від інтелектуальних, взаємопов'язаних виробів співробітників, що працюють із замовниками, дозволяє їм кастомизировать сервіс для кращої роботи виробів, передбачати звернення в службу підтримки та підвищувати якість обслуговування.

«Користувачі можуть використовувати переваги швидко розвивається ринку IoT за рахунок обміну даними, одержуваними від інтелектуальних, взаємопов'язаних виробів, між усіма відділами підприємства і на будь-якому етапі життєвого циклу виробу, з будь-яким співробітником в будь-якій точці світу», - запевнив Білл Зуевски, старший віце-президент з маркетингу та стратегії PTC ThingWorx. - «Цей тип інноваційної та диференційованої споживчої цінності надає новий рівень конкурентної переваги».

«Злиття мобільних технологій, соціальних мереж і хмарних обчислень призвело до революції даних, і компанії повинні застосовувати свої цінні знання, отримані на основі зібраних даних,для взаємодії з замовниками на абсолютно новому рівні», - коментує Кейт Бігелоу, старший віце-президент і генеральний директор Salesforce Analytics Cloud (salesforce.com). «Analytics Cloud від Salesforce - це перша хмарна аналітична платформа, призначена для бізнес-користувачів. З такими партнерами як Axeda, замовники можуть користуватися усім різноманіттям додаткових аналітичних програм і отримувати аналітику під кожну бізнес-завдання. Дані програми, значно полегшують всім користувачам, що працюють з будь-якої точки світу, дослідження даних і миттєвий обмін ними, а також отримання нової аналітичної інформації».

Wave отримує аналітичну інформацію з будь-яких джерел даних - тепер кожен може створити і запустити аналітичний процес для будь-якої бізнес-завдання.

Wave, Analytics Cloud від Salesforce - це перша хмарна аналітична платформа, яка дає можливість адміністраторів, ІТ-спеціалістам і програмістам тісно працювати з керівниками підприємств, допомагаючи кожному приймати більш інформовані, підкріплені даними рішення за лічені секунди. Спочатку інтегрована в Salesforce1 Platform, технологія Analytics Cloud від Salesforce використовує переваги цієї перевіреної платформи і дозволяє адміністраторам швидко переносити дані з Salesforce для запуску аналітичних програм в сфері продажу, сервісу і маркетингу. До того ж, розробники та ІТ-спеціалісти можуть використовувати нові API платформи Wave та інші програми для простого підключення до будь-яких інших джерел даних з метою побудови будь-яких спеціальних аналітичних програм для вирішення будь-яких бізнес-завдань або для вбудовування аналітичних функцій в абсолютно нове покоління аналітичних додатків і взаємопов'язаних виробів для замовників.

Про компанії PTC
PTC (NASDAQ: PTC) - розробник програмного забезпечення для проектування та управління життєвим циклом виробів. Технологічні рішення PTC допомагають замовникам докорінно перетворити процеси створення, експлуатації та обслуговування продукції у світі інтелектуальних, взаємопов'язаних об'єктів. Компанія РТС заснована в 1985 році, і зараз в ній працює близько 6 000 професійних фахівців. Замовниками компанії є понад 28 000 підприємств, зайнятих у стрімко розвиваються виробничих галузях по всьому світу. Більш детальну інформацію про компанію можна знайти на сайті www.ru.ptc.com.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт