Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Група компаній АйтиКонсалт автоматизувала управління виробництвом на підприємстві НЗВЗ Волгопромвентиляция.

Група компаній АйтиКонсалт автоматизувала управління виробництвом на підприємстві НЗВЗ Волгопромвентиляция

Фахівці Групи Компаній АйтиКонсалт розробили і впровадили комплексну систему планування і обліку виробництва в ЗАТ «НЗВЗ Волгопромвентиляция».

ЗАТ «Новокуйбышевский завод вентиляційних заготовок Волгопромвентиляция» був введений в експлуатацію в травні 1968 року. За свою багаторічну історію підприємство виступало виробником обладнання для більшості великих підприємств від Астрахані до Тамбова, включаючи КАМАЗ, АвтоВАЗ, Ульяновський авіазаводу та інші. Підприємство проводило постачання і для космодрому Байконур. В даний час завод постійно освоює нову продукцію, яка використовується в системах вентиляції та кондиціонування повітря. Так виготовляються практично всі типи повітряних клапанів, з 2000 р. розпочато випуск радіальних вентиляторів, а в подальшому осьових і дахових, вентиляторів димовидалення, нарощуються обсяги випуску промислових кондиціонерів. Для збільшення обсягів виробництва та поліпшення якості продукції ЗАТ НЗВЗ «Волгопромвентиляция» планомірно займається модернізацією виробництва.

Проект автоматизації планування виробництва створювався для схеми планування виробництва «на склад». При такій схемі для кожної номенклатурної позиції (вироби), передбачений мінімальний і максимальний складські запаси, величина яких визначається виходячи з прогнозів продажів на конкретний заданий період. В ідеальному випадку будь-який замовник, який збирається придбати продукцію, повинен відразу отримати її зі складу, а не чекати, коли вона буде проведена.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт