Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Провідні архітектурні і конструкторські бюро визнають досягнення Bentley AECOsim Building Designer в інформаційному моделюванні .

Провідні архітектурні і конструкторські бюро визнають досягнення Bentley AECOsim Building Designer в інформаційному моделюванні

Переваги цього нового лідера відзначають в Foster Partners, Robin Partington . Thomas'), і австралійському бюро Building Studio Architects

ЛОНДОН - Конференція Рік в інфраструктурі 2014 - 5 листопада 2014 р. - Компанія Bentley Systems, Incorporated, лідер в галузі постачання комплексних програмних рішень для сталого розвитку інфраструктури, оголосила сьогодні, що її лідируюче AECOsim Building Designer V8i з величезним успіхом використовується для втілення в життя провідних архітектурних і будівельних проектів по всьому світу. Цей продукт, покликаний комплексно удосконалити інформаційне моделювання в архітектурно-будівельних і багатопрофільних інженерних проектах, дозволяє об'єднати архітектуру, інженерно-конструкторські роботи і будівництво в єдине ціле. Він сприяє поглибленню інформаційного моделювання, що дає користувачам аналітичні та симуляционные можливості, необхідні для інтерактивного співробітництва з метою збільшення продуктивності за рахунок оптимізації технічних розробок. У той же час AECOsim Building Designer знаходить застосування від фази проектування до фази будівництва, що покращує показники по проектах, особливо з допомогою засобів колективної роботи Bentley ProjectWise, що забезпечують комплексну інформаційну мобільність.
Про конкурс конференції Рік в інфраструктурі 2014

На конференції компанії Bentley Рік в інфраструктурі 2014, яка проводилася в Hilton London Metropole в Лондоні, Великобританія цього тижня, були присутні провідні керівники у сфері проектування, будівництва та експлуатації інфраструктурних об'єктів. Конференція включила серію презентацій і інтерактивних семінарів, на яких обговорювалося перетин технологій та бізнес-факторів і те, як це впливає на майбутнє реалізації інфраструктурних проектів на окупність вкладень. Конференція Рік в інфраструктурі 2014 включила в себе наступні заходи: Інформаційне нарада щодо реалізації проектів, Інформаційне нараду щодо продуктивності інфраструктурних ресурсів, Будівельний форум, Залізничний і дорожній форум, Форум по нафті, газу, хімічної та гірничодобувної промисловості, Форум з матеріально-технічного постачання, архітектури та проектування, Форум по комунальним службам, Форум рішень для майбутнього, а також фінал конкурсу Be Inspired і церемонію вручення нагород переможцям. Крім того, 3 листопада на прес-конференції в Hilton London Metropole зібралося понад 100 журналістів-представників провідних засобів масової інформації в усьому світі. Щоб отримати додаткову інформацію про конференцію Рік в інфраструктурі 2014, натисніть тут.

Про компанії Bentley Systems

Компанія Bentley Systems є світовим лідером в області постачання комплексних програмних рішень для розвитку проектування, будівництва та експлуатації інфраструктурних об'єктів, призначених для архітекторів, інженерів, фахівців з геоінформаційних систем і технологій, будівельників та власників-операторів об'єктів інфраструктури. Клієнти Bentley використовують інформаційну мобільність на стику різних галузей знання протягом життєвого циклу інфраструктурних об'єктів в цілях підвищення продуктивності проектів і ресурсів. Рішення Bentley включають додаток MicroStation дляинформационного моделювання, засоби забезпечення співпраці ProjectWise для реалізації комплексних проектів і виробничу службу AssetWiseдля створення «розумної» інфраструктури. Все перераховане вище доповнюється професійною підтримкою у всьому світі і наданням комплексних послуг віддаленого управління.

Штат компанії Bentley, заснована в 1984 році, перевищив 3 000 співробітників, які працюють в регіональних представництвах у більш ніж 50 країнах, а річний дохід компанії становить понад 600 млн дол. США. З 2006 року компанія інвестувала понад 1 млрд дол. США в дослідження і розробки, а також у придбання інших компаній.

щоб отримати Додаткові відомості про компанії Bentley наведені на сайті www.bentley.com і в річному звіті компанії Bentley. Щоб отримувати повідомлення про прес-релізи та новини компанії Bentley, підпишіться на RSS-канал. Перейшовши за посиланням Конференція Рік в інфраструктурі 2014, ви дізнаєтеся про ключові аспекти елітного заходи Bentley, присвяченого передовим практикам. Ознайомитися з базою даних інноваційних інфраструктурних проектів, які взяли участь у конкурсі Be Inspired Awards, можна в електронній версії Щорічника інфраструктури компанії Bentley. Щоб отримати доступ до сторінки професійного співтовариства, який є місцем знайомства, спілкування та взаємного навчання фахівців з підтримки інфраструктури, відвідайте сайт Bentley Communities.

Рейтинг провідних власників інфраструктурних об'єктів Bentley Infrastructure 500, унікальний перелік провідних державних і приватних власників інфраструктурних проектів у світі, складений на основі вартості сукупних інвестицій в інфраструктуру, можна завантажити на сайті www.bentley.com/500.

Bentley і логотип компанії Bentley у вигляді букви «В», Be, AECOsim Building Designer, MicroStation і ProjectWise є зареєстрованими або незареєстрованими торговими марками та знаками обслуговування Bentley Systems, Incorporated або одна з її дочірніх підприємств, прямі або непрямі права на володіння якими належать Bentley Systems, Incorporated. Інші товарні знаки та найменування продуктів є власністю відповідних власників.

Контакт для преси:
Рон Куфельд (Ron Kuhfeld)

1 610 321 6493
ron.kuhfeld@bentley.com

Читайте нас в Твіттері: @BentleySystems

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт