Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

П'ята ювілейна конференція «E3.series: Інновації в.

П'ята ювілейна конференція «E3.series: Інновації в.ru/" target="_blank"> E3.seriesКомпанія ПОІНТ, ексклюзивний дистриб'ютор E3.series і інших продуктів німецької компанії Zuken в Росії і СНД, повідомляє про проведення інжинірингової конференції «E3.series: Інновації в електротехнічному проектуванні».

Конференція відбудеться 2 квітня 2015 року Редіссон САС Слов'янська (р. Москва, пл. Європи, д. 2. Київська).

Захід присвячено електротехнічного проектування в галузі транспортного машинобудування, автомобілебудування, авіа - і ракетобудування, приладобудування.

Конференція буде цікавою для керівників підприємств, технічних директорів і головних інженерів, начальників проектних і контрактних відділів, провідних інженерів і проектувальників, які використовують у своїй роботі електротехнічні САПР. Понад 140 організацій і підприємств з Росії з країн СНД візьмуть участь у майбутній конференції.

В наступному році пройде вже п'ята за рахунком, ювілейна конференція. Цього разу організатори запропонують учасникам цікаві нововведення:

  • Вперше в програмі заходу, крім виступів з презентаціями продуктів і прикладами впроваджень, буде проходити тест-драйв програмного забезпечення E3.series. По ходу тест-драйву можна буде самостійно, «наживо», спробувати програму для вирішення конкретних завдань електротехнічного проектування.series.

І, звичайно ж, в ході заходу всі бажаючі зможуть поспілкуватися з експертами з E3.series і обговорити питання використання й запровадження цього програмного продукту.

Реєстрація на захід відкриється з 14 січня 2015 року.

Інформаційні партнери конференції: isicad, САПР і графіка, Автоматизація в промисловості, Hardwareluxx, Крила Батьківщини, НАУЧТЕХЛИТИЗДАТ, Control Engineering Росія, Силова електроніка, Передові Технології Автоматизації. ПТА, ExpoMap.

З питань участі в конференції звертайтеся за телефоном 7 (495) 781-54-81 або пишіть на електронну пошту e3@e3series.ru.

Слідкуйте за новинами конференції!

Детальніше про захід

Про Компанії ПОІНТ
ЗАТ «Компанія " ПОІНТ» (пошук, освоєння, використання нових технологій) активно працює на російському ринку САПР з 1990 року, здійснюючи локалізацію, адаптацію, постачання та супроводження програмних продуктів з різних прикладним напрямами. За 24 роки наші фахівці придбали багатий досвід в області комплексних проектних рішень - від інженерної геодезії, картографії та інженерних комунікацій до архітектури і будівництва.

Будучи дистриб'ютором німецької компанії Zuken E3 GmbH ми пропонуємо систему E3.series для вирішення задач проектування в області РЗА, АСУТП, Квп та інших. Компанія ПОІНТ здійснює продаж E3.series, підтримку, навчання та підвищення кваліфікації користувачів на базі сертифікованого Навчального центру компанії, впроваджує в систему нові прикладні модулі.

Партнери та дилерська мережа Компанії ПОІНТ розташовані у великих промислових містах Росії, а також в Києві. Наші торговельні посередники відповідають найвищим стандартам за рівнем підготовки фахівців для технічної підтримки і супроводу САПР.

www.e3series.ru, www.pointcad.ru
р. Москва, 1-ий Нагатінський проїзд, д. 10, стор. 1
7 (495) 781-54-81
e3@pointcad.ru, e3@e3series.ru .


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт