Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Російські САПР-розробки виходять на німецький ринок.

Російські САПР-розробки виходять на німецький ринок

Фахівці з програмного забезпечення, TENADO (ФРН, Бохум) і ЗАТ «Топ Системи» (Росія, Москва), оголошують про своє партнерство. Обидві компанії володіють 25.

В рамках стратегічного співробітництва компанія ТENADO ексклюзивно розповсюджує професійну САПР T-FLEX CAD 3D на території Німеччини, Австрії та Швейцарії. T-FLEX CAD 3D являє собою високоякісну конструкторську програму параметричного 3D-моделювання деталей і вузлів будь-якої складності.

Тісна співпраця російської і німецької компаній забезпечує значні переваги, як для самих учасників, так і для їх користувачів. У. По-друге, німецькі інженери, архітектори і проектувальники, які купують німецьку версію T-FLEX CAD 3D, отримують доступ до сучасної і професійної САПР високого рівня, яка в повній мірі відповідає всім вимогам користувачів. Тут є повний спектр 3D. Цю подію можна охарактеризувати як прорив на висококонкурентному ринку високотехнологічного програмного забезпечення Німеччини, що стався завдяки міжнародній дружбі і співробітництву.

З усіх питань Ви можете звернутися за адресою tflex@topsystems.ru


Компанія TENADO (Німеччина, Рур) - знаковий європейський розробник систем автоматизованого проектування та програмного забезпечення у сферах будівництва, архітектури, протипожежної охорони, машинобудування, ландшафтного дизайну, ремісничого виробництва і транспорту. Детальніше дивіться на сайті https://tenado.de/.

Компанія «Топ Системи» (Росія, Москва) - розробник російського програмного комплексу T-FLEX PLM , один з провідних розробників і постачальників систем автоматизованого проектування. Розробки компанії успішно використовується на більш ніж 2700 підприємств країн СНД і далекого зарубіжжя. Користувачами програмних продуктів T-FLEX є підприємства загального і спеціального машинобудування, приладобудування, металургії, авіа - і суднобудування, будівництва і меблевого виробництва. Детальніше дивіться на сайтах www.tflex.ru і www.tflexcad.ru.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт