Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

ANSYS пройшов сертифікацію в Російському морському регістрі судноплавства.

ANSYS пройшов сертифікацію в Російському морському регістрі судноплавства

9 грудня 2014 року Російський морський регістр судноплавства випустив «Свідоцтво про типове схвалення програми розрахунків для ЕОМ» для програмного продукту ANSYS Structural.

Програмні продукти ANSYS широко використовуються в світовому суднобудуванні для проведення дослідницьких, проектувальних і перевірочних розрахунків суден всіх типів. Застосування технологій ANSYS дозволяє значно збільшити частку автоматизації інженерних розрахунків при проектуванні нових суднових конструкцій і механізмів, так і при експлуатації і модернізації існуючих.

У Росії, в свою чергу, також накопичений великий досвід застосування програмних продуктів ANSYS в суднобудуванні. Число конструкторських бюро і дослідних інститутів, лицензировавших використання технологій ANSYS, за останні 5 років перевищила кілька десятків і продовжує неухильно рости.

Ініціаторами проведення сертифікації виступили ЗАТ «КАДФЕМ Сі-Ай-Ес», офіційний дистриб'ютор програмних продуктів і центр компетенції ANSYS в Росії і країнах СНД, і Центральний науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут морського флоту (ЗАТ «ЦНИИМФ»).

Цей документ дає можливість обґрунтовано використовувати ANSYS Structural для розрахунків міцності і вібрації корпусів суден морського типу, в тому числі при:

  • проектуванні нових цивільних суден для освоєння арктичного шельфу.

30 січня 2014-го року Російський Річковий Регістр так само випустив «Сертифікат схвалення програмного засобу ANSYS Structural», який схвалює використання даного програмного продукту для розрахунків міцності і вібрації корпусів суден внутрішнього плавання та суден типу річка-море.

Про Російському морському регістрі судноплавства
Російський морський регістр судноплавства - міжнародне класифікаційне товариство, є державною установою технічного нагляду і класифікації морських суден, підвідомчим Міністерству транспорту Російської Федерації.

Основні цілі Російського морського регістра судноплавства:

  • підвищення стандартів безпеки людського життя на морі.

Тел.: (812) 380-20-72
E-mail: pobox@rs-class.org
Web: www.rs-class.org

Про компанії ЗАТ «КАДФЕМ Сі-Ай-Ес»
Компанія ЗАТ «КАДФЕМ Сі-Ай-Ес», створена в 2009 році, є авторизованим дистриб'ютором і центром компетенції програмного забезпечення ANSYS, Inc для чисельного моделювання на території Росії і країн СНД. Крім постачання, впровадження та технічного супроводу програмного забезпечення ANSYS і супутніх програмних продуктів, компанія пропонує клієнтам послуги інженерного консалтингу, в тому числі проведення розрахунків на замовлення, розробку методик вирішуваних завдань, адаптацію програмного забезпечення та розробку автоматизованих робочих місць (АРМ). Фахівці ЗАТ «КАДФЕМ Сі-Ай-Ес» володіють високим рівнем компетенції в широкій області інженерних дисциплін і багаторічним досвідом вирішення многодисциплинарных і пов'язаних завдань.

Серед клієнтів компанії провідні організації РОСКОСМОСУ, РОСТАТОМА, ОАК, ОСК, оборонної промисловості, ПЕК та ін. галузей. ЗАТ «КАДФЕМ Сі-Ай-Ес» тісно співпрацює з провідними ВУЗами країни, інвестуючи кошти у створення профільних спеціалізованих центрів компетенції.

Тел.: (495) 644-06-08
E-mail: info@cadfem-cis.ru
Web: www.cadfem-cis.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт