Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

ВАТ «Вніпінафта» зміцнює лідерські позиції в галузі і продовжує розвиток з AVEVA.

ВАТ «Вніпінафта» зміцнює лідерські позиції в галузі і продовжує розвиток з AVEVA

Провідна російська проектна організація починає впровадження технології AVEVA Engineering

20 листопада 2014

Москва, Росія: Компанія AVEVA повідомляє про підписання нової угоди з ВАТ «Вніпінафта» на постачання ліцензій AVEVA Engineering. Дана технологія доповнить систему AVEVA для тривимірного проектування, яку вже використовує ВАТ «Вніпінафта», а також дозволить інтегрувати двомірні схеми і креслення з тривимірною моделлю в єдиній цифровій активі проекту.

Високу значущість підписаного контракту для розвитку самої компанії, а також для зміцнення партнерських відносин з AVEVA, зазначив Олексій Володимирович Бережний, заступник генерального директора ВАТ «Вніпінафта». «Обсяг робіт нашій компанії за останні роки істотно зріс, і в майбутньому позитивна динаміка продовжиться, - коментує пан Бережний. - Для розвитку будь-якої компанії важливо не тільки підтримувати, але і нарощувати темпи роботи, не втрачаючи її якості. З цієї причини ми дуже ретельно і відповідально підходимо до вибору постачальника технологій, які ми плануємо використовувати.

У процесі проектування фахівці нашої компанії розробляють базу даних всіх інженерних об'єктів - ліній трубопроводів, обладнання та арматури та ін., а також всі ключові атрибути за ним. Застосування рішення AVEVA Engineering дозволить фахівцям різних відділів брати участь у процесі розробки цієї бази даних. При цьому кожний учасник зберігає повний контроль над своєю частиною роботи над будь-яким об'єктом з бази».

Дмитро Смельцов, Виконавчий директор ТОВ «АВЕВА», коментує: «Компанія ВАТ «Вніпінафта» є одним з наших давніх клієнтів, і нова угода є важливим етапом у розвитку наших взаємин. Створення, управління і контроль якості інженерних даних по всіх технологічних об'єктів може стати важким, якщо не підійти до цього процесу правильно з самого початку, і керівництво компанії ВАТ «Вніпінафта» це розуміє. Вбудовані в AVEVA Engineering інструменти контролю дозволяють керувати величезною кількістю даних по всім проектним дисциплін, у тому числі даних схем і тривимірної моделі. Це гарантує актуальність і цілісність даних і забезпечує найбільш повне уявлення про стан проекту, що дозволяє менеджерам проектів ефективно стежити за їх розвитком. Створення повністю інтегрованої середовища для проектування є найважливішим етапом у розвитку компанії і дозволяє значно підвищити ефективність роботи, що забезпечує додаткові конкурентні переваги».

Науково-дослідний і проектний інститут нафтопереробної і нафтохімічної промисловості ВАТ "Вніпінафта" був створений 9 лютого 1929 р. У серпні 2004 р. Указом Президента РФ №1009 ВАТ «Вніпінафта» включено до переліку стратегічних підприємств, який включає в себе підприємства, що мають стратегічне значення для забезпечення безпеки Росії. ВАТ «Вніпінафта» запроектировало 40 нафтопереробних заводів і промислових об'єктів в Росії, країнах СНД, Болгарії, Угорщині, Єгипті, Індії, Кубі, Польщі, Туреччини, Ефіопії. Понад 350 нафтопереробних установок по вітчизняним і зарубіжним технологіям. Сьогодні по виробничому потенціалу, технічної оснащеності, обсягом виконуваних робіт і масштабом одержуваних замовлень ВАТ «Вніпінафта» є провідною російською інжиніринговою компанією в області нафтопереробки, нафтохімії, хімії, облаштування нафтових родовищ.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт