Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія Wison вибирає AVEVA Marine для роботи на головних шельфових проектах.

Компанія Wison вибирає AVEVA Marine для роботи на головних шельфових проектах

Міжнародний EPC-підрядник вибирає AVEVA, замінивши конкуруюче рішення, для збільшення продуктивності та ефективності при розробці проектів морських нафтогазових споруд

18 листопада 2014

Кембридж, Великобританія: Міжнародна EPC компанія Wison Offshore . Вибираючи між своїм поточним постачальником технологій і системою AVEVA, вибір був зроблений на користь AVEVA, завдяки унікальним функціональним можливостям, що дозволяє оптимізувати продуктивність і підвищити ефективність робіт.

Пан Ан Венксин, Старший Віце-президент Wison Offshore . Ми беремо участь у міжнародних проектах з дуже стислими термінами. Маючи в своєму арсеналі надійну платформу інтегрованих між собою технологій для розробки схемної частини і проектування, створену спеціально для роботи з морським об'єктам, ми виконуємо якісні проекти, робимо нашу операційну діяльність більш ощадливої і готуємо дані, які згодом можуть бути використані на всіх етапах життєвого циклу проекту. Це дозволяє нам зберігати конкурентоспроможність навіть в умовах постійно мінливих умов роботи».

«AVEVA Marine дає нашим клієнтам можливість приймати рішення швидше», - пояснює Пол Евлі, виконавчий віце-президент AVEVA Азіатсько-Тихоокеанського регіону. - «В кінцевому підсумку, Wison виграє як з точки зору короткотермінових, так і довготермінових показників. Завдяки унікальним можливостям для ведення міжнародних робіт та комплексу функцій «Порівняти і оновити», AVEVA Marine виключає помилки вже на самих ранніх етапах проекту. В результаті компанія отримує високоякісну проектну інформацію, яка виключає необхідність дорогих виправлень на подальших етапах».

MEDIA CONTACT:

Kate Magill
Communications Manager
AVEVA Corporate Marketing
Tel: 44 (0) 1223 558204
kate.magill@aveva.com
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт