Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Цифровий Актив і хмарні технології AVEVA E3D в центрі уваги на Міжнародному Саміті AVEVA 2014.

Цифровий Актив і хмарні технології AVEVA E3D в центрі уваги на Міжнародному Саміті AVEVA 2014

Успішні приклади впровадження клієнтів у поєднанні з досягненнями AVEVA в області хмарних технологій і візуалізації - початок нової ери створення і управління комплексними Цифровими Активами

30 жовтня 2014

Кембридж, Великобританія: Компанія AVEVA повідомляє про розширення програми тестової експлуатації рішень для 3D проектування з використанням хмарних технологій, які дебютували на Міжнародному Саміті AVEVA 2014 в Берліні. На Саміті була продемонстрована робота рішення AVEVA Everything3DTM(AVEVA E3DTM) «в хмарі», до чого був виявлений такий широкий інтерес аудиторії, що до офіційної програми заходу була додана додаткова сесія, щоб відповісти на питання усіх зацікавлених користувачів.

Ще однією ключовою особливістю заходу стала презентація нової платформи AVEVA для сенсорних екранів для візуалізації різних етапів життєвого циклу Цифрового Активу. Інтуїтивно зрозумілий і швидкий пошук необхідних даних для аналізу проектних рішень дозволяє розкрити весь потенціал Цифрового Активу. Ця технологія нового покоління була представлена у вигляді живої презентації за підтримки компаній Shell і Lundin, які надали свої проекти реальних об'єктів, що перебувають у Мексиканській затоці і Норвезькому Континентальному шельфі.

На Міжнародному Саміті AVEVA 2014 були висвітлені переваги роботи з Цифровим Активом, що дозволяє знижувати ризики, підвищувати ефективність проектної документації і робочого процесу в цілому. У загальній складності було представлено 16 презентацій провідних проектних організацій, експлуатують і суднобудівних компаній, які поділилися своїми історіями успіху. Серед цих компаній були: AMEC, Jacobs, WorleyParsons, Foster Wheeler, Toyo Setal, RasGas, AREVA, АДМА OPCO, Atkins, Daewoo Shipbuilding .

Дейв Вілдон (Dave Wheeldon), директор з розвитку технологій AVEVA з ентузіазмом повідомляє про те, як публіка реагувала на виступи: "Наші клієнти були настільки вражені продуктивністю роботи системи AVEVA E3D «в хмарі» порівняно з продуктивністю робіт при стандартній установці на робочі станції, що нам довелося продовжити наш захід, щоб обговорити процес розгортання і роботи з хмарними технологіями більш детально. Ми змогли подолати багато проблем масштабування моделі в хмарі, з якими стикалися інші постачальники програмного забезпечення. Ми були раді бачити, який інтерес викликала можливість роботи з хмарними технологіями, і вже є плани по розширенню поточної програми тестової експлуатації."

Коментуючи реакцію на демонстрацію роботи у «хмарі» і роботи з сенсорними екранами, Мет Труш-Гордон, виконавчий віце-президент з бізнес-стратегії і маркетингу компанії AVEVA, додає: "Цей прорив в продуктивності наших рішень, що працюють у хмарі, буде мати важливе значення для задоволення потреб наших клієнтів, а саме давати гнучкість у використанні додаткових глобальних ресурсів та швидко адаптуватися до змін. Ми розуміємо хмара як інструмент, який наші клієнти можуть використовувати в своїй щоденній роботі, забезпечуючи гнучкий доступ до даних, наприклад, у роботі з субпідрядними організаціями. При цьому користувачі можуть самі вирішити яку частину інформації за проектом виносити в хмару, а яку залишити на локальних робочих станціях. Ми прагнемо надати користувачам наших технологій більше гнучкості в роботі, а не змушувати їх міняти ті методи, до яких вони звикли."

"Беручи до уваги виступи наших користувачів і реакцію аудиторії на стратегію нашого розвитку, Міжнародний Саміт AVEVA 2014 без сумніву можна назвати найуспішнішим з тих, що проводилися раніше, - додає Стів Тонгиш, віце-президент з маркетингу компанії AVEVA. Ми об'єднали понад 300 користувачів і партнерів з 36 країн світу та з нетерпінням чекаємо наступного року, коли ми будемо раді прийняти наших клієнтів з усього світу на Міжнародному Саміті AVEVA 2015 в Дубаї. Реєстрація вже відкрита!"

Скористатися умовами ранньої реєстрації на Міжнародний Саміт AVEVA 2015 можна за посиланням: http://avevaworld.aveva.com/

MEDIA CONTACT:

Kate Magill
Communications Manager
AVEVA Corporate Marketing
Tel: 44 (0) 1223 558204
kate.magill@aveva.com
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт