Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Нове рішення AVEVA Control of Work забезпечує виняткову безпеку і ефективність у роботі з активами.

Нове рішення AVEVA Control of Work забезпечує виняткову безпеку і ефективність у роботі з активами

Технології AVEVA допомагають підвищити рівень контролю, ефективності і безпеки при експлуатації об'єкта в умовах потенційно підвищеного ризику.

29 жовтня 2014

Компанія AVEVA оголосила про вихід на ринок нового комплексу технологій AVEVA Control of Work. Даний набір рішень дозволяє забезпечити найвищий рівень безпеки та ефективності у процесі планування і виконання як технічного обслуговування, так і щоденної експлуатації на підприємстві в потенційно-небезпечних умовах. AVEVA Control of Work включає в себе кращі в своєму класі програми для оцінки ризиків, контролю дозволів на проведення робіт, планування виробничої діяльності і простоїв, аналізу безпеки умов праці, а також для отримання звітності та формування бази знань.

Ян Едвін Педерсен, Віце-Президент з розвитку рішень для роботи з цифровими активами, AVEVA, пояснив переваги використання нової технології: «Одним з головних переваг комплексу рішень AVEVA Control of Work є його сумісність з широким спектром технологій для управління цифровим активом - такими, як пропонують SAP, IBM Maximo і AVEVA WorkMate. Подібний підхід забезпечує доступ до всієї інформації активу, необхідної для ефективного планування та виконання всіх видів робіт, що, в свою чергу, забезпечує безпеку і дозволяє більш ефективно використовувати ресурси і час простою, гарантуючи повернення інвестицій. Система проста для впровадження, а в сукупності з провідною на ринку вбудованої 2D і 3D - системою для візуалізації, стає неперевершеним рішенням для роботи з цифровим активом».

AVEVA Control of Work забезпечує чіткий огляд поточних і запланованих робіт на об'єкті, дозволяючи операторам планувати і більш ефективно виконувати експлуатаційні завдання. Все це гарантує ефективне використання цінних ресурсів, знижує ризики як для персоналу, так і для самого об'єкта, а також дозволяє уникнути аварійних ситуацій і мінімізує дорогі простої. Використання всіх перерахованих вище можливостей з самого початку життєвого циклу об'єкта дозволяє швидко і безперешкодно привести об'єкт у стан функціональної готовності.

«AVEVA Control of Work - необхідний інструмент кожної експлуатуючої компанії, що допомагає підвищити ефективність робіт, знизити операційні ризики та забезпечити дотримання вимог і стандартів галузі», - додав Едвін Педерсен.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт