Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

ВАТ «Гіпрогазоочистка» продовжує використовувати технології AVEVA для збереження лідерських позицій в галузі.

ВАТ «Гіпрогазоочистка» продовжує використовувати технології AVEVA для збереження лідерських позицій в галузі

Пакет придбаних рішень охоплює практично всю лінійку AVEVA Plant

04 вересня 2014

Компанія AVEVA оголошує про розширення контракту з компанією ВАТ «Гіпрогазоочистка», яка деякий час тому прийняла стратегічно важливе рішення - виконувати всі проектні роботи в єдиному середовищі і збільшити кількість виконуваних робіт у кілька разів протягом найближчих декількох років. Компанія придбала цілий ряд додатків AVEVA для проектування, будівництва, управління інженерними даними і контролю над виконанням проектів. Пакет придбаних рішень включає в себе багато додатків лінійки AVEVA Plant - AVEVA PDMS, AVEVA Diagrams, AVEVA Instrumentation, AVEVA Review, AVEVA Engineering, AVEVA Bocad, AVEVA Cable Design і AVEVA Schematic 3D Integrator.

ВАТ «Гіпрогазоочистка» є однією з найбільш динамічно розвиваються компаній на ринку інжинірингових послуг. Технології AVEVA тут почали застосовуватися близько шести років тому, протягом яких ГГО розширювати спектр послуг, впроваджуючи нові додатки. Завдяки тому, що архітектура системи дозволяє інтегрувати всі програми як між собою, так і зі сторонніми технологіями, ВАТ «Гіпрогазоочистка» комплексно застосовує всю лінійку технологій AVEVA.

У квітні 2014 р. фахівцями ВАТ «Гипрогазоочистки» був успішно реалізований пілотний проект із застосуванням програми AVEVA Engineering. «Перед нами стояло завдання стандартизувати шаблони опитувальних аркушів, оскільки без цього неможливо формалізувати процес узгодження параметрів обладнання і досягти потрібного ступеня автоматизації роботи, - каже заступник генерального директора ВАТ «Гіпрогазоочистка» Сергій Терентьєв. - Незважаючи на стислі терміни, встановлені замовником, проект був успішно завершений: для більшої частини обладнання, застосовуваного в проектах компанії, шаблони узгоджені і інтегровані в систему. Тепер при розробці аналогічного проекту робота наших фахівців будуть мінімальними. Найближчим часом для скорочення тимчасових витрат ми плануємо продовжити стандартизацію шаблонів опитувальних листів і перейти до наступного етапу впровадження рішення AVEVA Engineering - виконання проекту централізації збору та зберігання всіх технологічних даних проекту».

«Компанія ВАТ «Гіпрогазоочистка» однією з перших в Росії почала впроваджувати рішення AVEVA Engineering і її фахівці беруть активну участь у розробці даного рішення. Ми високо цінуємо цей внесок у розвиток продукту, адже подібна співпраця є обов'язковою умовою безперервного розвитку рішень AVEVA і допомагає нашим клієнтам досягати поставлених завдань набагато більш оперативно, скорочуючи всі ризики», - зазначив виконавчий директор ТОВ «АВЕВА» Дмитро Смельцов. Про компанії: ВАТ «Гіпрогазоочистка» - інжинірингова компанія повного циклу, яка виконує EPC-контракти, з успішним досвідом реалізації завдань різної складності, високою продуктивністю праці і сучасною системою менеджменту. Компанія активно взаємодіє з провідними вітчизняними і зарубіжними партнерами, а також застосовує власні розробки і технології, що підтверджено численними патентами на винаходи. ВАТ «Гіпрогазоочистка» реалізує проекти для нафтогазової, нафтохімічної, хімічної, енергетичної, машинобудівної, металургійної та інших галузей. Постійними замовниками компанії є: «РОСНЕФТЬ» (ТНК-ВР), «ЛУКОЙЛ», «Газпром нафта», «Сургутнефтегаз», а також багато інші вітчизняні та іноземні компанії. Більш детальну інформацію про компанію можна знайти за посиланням http://www.ggo.ru/

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт