Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

ВАТ «Криогенмаш» вибирає FlowVision.

ВАТ «Криогенмаш» вибирає FlowVision

30.12.2014

згідно із затвердженим планом в ВАТ «Криогенмаш» проводиться технічне переозброєння підприємства. Це пов'язано не тільки з будівництвом нової виробничої площадки, але і з розширенням номенклатури програмного забезпечення в частині математичного моделювання, яке сьогодні є необхідним інструментом для розробки техніки нового покоління.

Після тривалого процесу перевірки працездатності FlowVision на власних завданнях Криогенмаш вибрав програмний комплекс FlowVision для впровадження в свої розрахунковими підрозділу. Крім функціоналу поточної версії FlowVision підприємство також цікавить і розвиток програмного комплексу з метою вирішення різних специфічних завдань в області фазових переходів, що дозволить підняти процес проектування на новий якісний рівень. Команда розробників FlowVision скоригувала плани розробки, щоб врахувати побажання Криогенмаш. Підприємство планує активним чином брати участь у тестуванні нового функціоналу та спільними зусиллями доводити новий функціонал до необхідного рівня. Фахівці Криогенмаш пройшли базовий курс навчання та вже мають робочі місця, оснащені останньою версією FlowVision.

Концепція спільного розвитку програмного продукту є однією з ключових для компанії ТЕСИС, т.до. тільки в такому симбіозі народжується унікальний функціонал, який з одного боку дозволяє удосконалювати програмний продукт, а з іншого боку надати конкретному підприємству унікальні інструменти, які дозволять глибше зрозуміти робочі процеси, що відбуваються в проектованому обладнанні і, як наслідок, вийти на передовий рівень виробництва конкурентоспроможної продукції.

Компанія ТЕСИС пов'язує великі надії щодо взаємовигідної співпраці з таким потужним промисловим партнером щодо подальшого розвитку функціональних можливостей FlowVision.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт