Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Сформована Ділова програма Будівельного конгресу.

Сформована Ділова програма Будівельного конгресу

ГИПы і ГАПы, інвестори і забудовники, девелопери та експерти зберуться на Будівельному конгресі в Москві 7 квітня 2015 року. Організаторами конгресу виступили Національне об'єднання дослідників, Національне об'єднання забудовників житла, Національна палата експертів в будівництві та НДЦ «Будівництво».

Головною темою Ділової програми стане застосування BIM-технології в управлінні життєвим циклом інвестиційно-будівельного об'єкта. Технології інформаційного моделювання (BIM) отримали законодавче схвалення в Росії рік тому. 4 березня 2014 року на засіданні президії Ради при Президентові РФ з модернізації економіки та інноваційного розвитку був розроблений і затверджений план поетапного впровадження технологій інформаційного моделювання в галузі промислового та цивільного будівництва. Технології інформаційного моделювання отримали право на застосування, в тому числі - для проведення експертизи проектної документації.

Перший досвід використання BIM-технологій у російських будівельних компаніях забезпечив економію до 30% робочого часу при створенні проекту та зниження загальних витрат до 20%. Крім цього, інформаційне моделювання виводить на новий рівень керування об'єктом на всіх стадіях його життєвого циклу.

В рамках Ділової програми на Будівельному конгресі виступлять А. В. Акімов, віце-президент Національної палати експертів у будівництві. Н. БОЙКІВ, професор, д.т.н., член Науково-Технічної Ради Держкомпанії «Автодор». З. МОРОЗОВА, директор напряму Архітектура і Будівництво, Autodesk СНД. А. ЖУРАВЛЬОВ, голова Підкомітету Національного об'єднання проектувальників по експертизі. І. ЧЕШЕВА, виконавчий директор BIM-проект і інші експерти.

Учасники конгресу познайомляться з досвідом застосування інформаційного моделювання на прикладі реальних об'єктів, обговорять різні аспекти впровадження BIM-технологій в російських компаніях.

Конгрес пройде 7 квітня 2015 року в Москві, в готелі «Балчуг Кемпінські».

Контакт: 7 (495) 775 65 85, e-mail: marketing@infars.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт