Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Ракетно-космічний центр «Прогрес» оновить 1000 ліцензій програмних продуктів АСКОН.

Ракетно-космічний центр «Прогрес» оновить 1000 ліцензій програмних продуктів АСКОН

Ракетно-космічний центр «Прогрес», розробник і виробник ракет-носіїв «Союз» і автоматичних космічних апаратів, прийняв рішення про перехід на нові версії систем АСКОН для розробки конструкторської документації та технологічних процесів. Всього буде оновлено близько тисячі ліцензій різного програмного забезпечення, в тому числі більше 500 ліцензій КОМПАС, 130 ліцензій системи ВЕРТИКАЛЬ, більше сотні ліцензій Корпоративних довідників Матеріали і сортаменты і Стандартні вироби.

Олександр Миколайович Філатов, начальник управління ІТ АТ «РКЦ «Прогрес»: «Володіння вітчизняними технологіями проектування - актуальне завдання для такої стратегічної галузі як ракетно-космічна промисловість. Рішення АСКОН займають важливе місце в інформаційному просторі РКЦ «Прогрес», вони глибоко інтегровані в технологічну підготовку виробництва, і ми будемо продовжувати їх використовувати як для підтримки існуючих виробів, так і при розробці нових».

У 2006 році АСКОН і АТ «РКЦ «Прогрес» уклали угоду про довгострокову співпрацю, в рамках якого було проведено масове оснащення конструкторських підрозділів САПР КОМПАС, навчання персоналу, впровадження електронного архіву. У 2010 році почалася автоматизація технологічної підготовки виробництва на базі системи ВЕРТИКАЛЬ. Протягом усього цього часу надійним сполучною ланкою між підприємством і розробником виступає АСКОН-Самара (ГК «АйтиКонсалт» - платиновий партнер АСКОН, який супроводжує всі поставлені рішення і забезпечує їх інтеграцію в єдину інформаційну середовище підприємства.

АТ «РКЦ «Прогрес» - один з лідерів світової космічної галузі розробки, виробництва і експлуатації ракет-носіїв середнього класу і автоматичних космічних апаратів. Ракети-носії, створені на підприємстві, використовуються для запуску пілотованих і транспортних кораблів на Міжнародну космічну станцію, а також запусків зарубіжних корисних навантажень. Завдяки високому рівню надійності самарські ракети-носії отримали заслужене визнання в усьому світі.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт