Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

САПР Академія. Основи роботи в Solid Edge.

САПР Академія. Основи роботи в Solid Edge

ГК «ПЛМ Урал» - «Делкам-Урал», авторизований партнер компанії Siemens PLM Software, запрошує вас прийняти участь у спільному проекті «САПР Академія» та поринути в світ проектування з CAD-системою Solid Edge. Ми пропонуємо вам відвідати безкоштовні вебінари, на яких Ви дізнаєтеся про переваги роботи в сучасній системі автоматизованого проектування Solid Edge.

Найближчий вебінар відбудеться 29 січня на тему «Основи роботи в Solid Edge».

В ході вебінару інженери ГК «ПЛМ Урал» - «Делкам-Урал» розкажуть про переваги CAD-системи Solid Edge, що дозволяють прискорити процес проектування виробів і обладнання, і продемонструють, як створити тривимірну модель деталі в контексті збірки і отримати 2D-креслення. Ви також дізнаєтеся про додаткові можливості програми і спеціалізованих модулях 3D САПР Solid Edge для проектування трубопроводів, зварних конструкцій, електропроводки, проведення кінцево-елементного аналізу.

Реєстрація на вебінар

«САПР Академія» створена для інженерів і конструкторів, які спеціалізуються в галузі машинобудування, для тих, хто хоче швидше і ефективніше працювати з великими масивами, створювати креслення в кілька кліків і прискорити проектування виробів.

Детальніше на www.plmclub.ru.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт