Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

PTC проведе в Москві Live Tech Forum .

PTC проведе в Москві Live Tech Forum

PTC Live Tech Forum: ІТ-рішення для виробничих компаній в епоху Інтернету речей

PTC Live Tech Forum logo

Росія, Москва, 2015 р. Компанія РТС, Inc. (NASDAQ: PTC) проведе 24 березня 2015 р. ключовий захід року - PTC Live Tech Forum, присвячене новим розробкам і досягнень в області передових інженерних технологій, а також технологій виробництва та обслуговування складних виробів.

PTC Live Tech Forum - технічний захід, яке проводиться компанією PTC в різних країнах світу. Форум незмінно збирає еліту інженерів, конструкторів, технічних фахівців, зацікавлених в отриманні інформації про інновації, які допомагають підвищити власну ефективність у роботі над складними конструкторськими та виробничими проектами.

«PTC Live Tech Forum ми проводимо в Росії не в перший раз, - розповідає Андрій Шолохов, генеральний директор компанії PTC в Росії. - Для російської аудиторії Форум надає унікальну можливість дізнатися не тільки про останні новинки в продуктовій лінійці PTC, але й почути про те, як розвиток інформаційних технологій у виробничій галузі позначиться на конкурентоспроможності виробів, принципи їх розробки та сервісного обслуговування. У 2014 році компанія РТС зробила кілька стратегічних кроків і значно доповнила свій продуктовий портфель, який тепер дозволяє нам по праву говорити про можливості організації на підприємствах наших замовників так званого замкнутого циклу управління інформацією про виріб (Closed Loop Product Lifecycle Management). В рамках цієї концепції PTC ми поговоримо про нові можливості скорочення часу проектування (розробки) виробів, інтегрованому плануванні на рівні конструкторських і виробничих специфікацій, системному інжинірингу - проектуванні систем і керуючих програмних додатків, методи конфігурацій та підходів до розробки виробів на базі загальної платформи, технологіях передбачуваного регламенту технічного обслуговування і чому іншому».

У програмі Форуму заплановано:

  • технічні доповіді від російських експертів PTC.
«Промисловість 4:0, тобто перехід до розробки і виробництва виробів у світі Інтернету речей - інтелектуальних, пов'язаних між собою, збирають дані про свою роботу на різних етапах експлуатації користувачами - це вже не фантазія, а реальність для багатьох виробничих компаній у всьому світі. Ми впевнені, що московський PTC Live Tech Forum 2015 допоможе російським підприємствам зрозуміти суть чергової трансформації виробничої галузі, а також знайти для своїх проектів актуальні ІТ-рішення, впровадження яких дасть шанс підвищити конкурентоспроможність продукції вже зараз, а в довгостроковій перспективі більш ефективно використовувати вкладені інвестиції», - резюмує Сергій Сошників, директор з продажу PTC в Росії.

Акредитація на форум доступна на сайті PTC: http://liveforum.ptc.com/Russia

Про компанії PTC
PTC (NASDAQ: PTC) - розробник програмного забезпечення для проектування та управління життєвим циклом виробів. Технологічні рішення PTC допомагають замовникам докорінно перетворити процеси створення, експлуатації та обслуговування продукції у світі інтелектуальних, взаємопов'язаних об'єктів. Компанія РТС заснована в 1985 році і зараз в ній працює більше 6 000 професійних фахівців. Замовниками компанії є понад 28 000 підприємств, зайнятих у стрімко розвиваються виробничих галузях по всьому світу. Більш детальну інформацію про компанію можна знайти на сайті www.ru.ptc.com.


З усіх питань звертайтеся до PR-менеджера Форуму - Варварі Вербенко
Тел.: 7 495 374 69 10
Моб.: 7 985 809 76 50
E-mail: v.verbenko@jcomm.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт