Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Мосгосэкспертиза проводить освітній семінар «Інформаційне моделювання в будівництві. BIM: Реалізація».

Мосгосэкспертиза проводить освітній семінар «Інформаційне моделювання в будівництві. BIM: Реалізація»

Семінар входить в Учбовий курс «BIM: Стратегія. Управління. Реалізація», розроблений компанією AEC3 (Великобританія), одним із найавторитетніших європейських експертів в області BIM-технологій на замовлення консалтингової компанії «КОНКУРАТОР». Курс складається з трьох освітніх семінарів, заснований на британському підході, адаптований для Росії з урахуванням вітчизняної практики і дає різних учасників інвестиційно-будівельного процесу, всім, хто управляє або володіє об'єктами будівництва, комплексну систему знань про BIM.

26 лютого 2015 року у Навчальному центрі Мосгосэкспертизы пройде семінар «BIM: Реалізація», присвячений технічним аспектам реалізації будівельних проектів, включаючи конкретні інструменти і технології роботи, формати обміну даними для різних учасників інвестиційно-будівельного процесу.

Ведучий семінару - Марина Георгіївна Король, керівник консалтингової компанії «КОНКУРАТОР», виконавчий директор НП «Інтелектуальне будівництво», професор МААМ (Міжнародної академії архітектури, отд. у Москві).

Марина Король 2015

BIM: Реалізація означає нові інструменти моделювання, координації та аналізу проектних рішень на кожному робочому місці і надає чітке розуміння для кожного члена команди своєї ролі в загальному процесі. Курс дає відповідь на питання: чому вкрай важливо для кожного учасника проекту дотримуватися корпоративні стандарти і регламенти з BIM.

Семінар призначений для технічних фахівців і керівників середньої ланки проектних і будівельних організацій, служб технічного замовника і служб експлуатації. Він буде корисний як для новачків в області BIM, так і для досвідчених фахівців, що бажають підвищити свій освітній рівень в області інформаційних технологій моделювання в будівництві та ознайомитися з кращої світової практики в цій галузі.

У лютому 2015 Навчального центру Мосгосэкспертизы виповнюється 1 рік і в честь цієї події Навчальний центр Мосгосэкспертизы робить подарунок - планшет кожному учаснику семінару.

Докладна інформація
Регламент проведення семінару

Реєстрація та додаткова інформація за телефоном: (495) 620-20-00, доб.55907
Коренкова Діана Євгенівна Korenkova.DE@mge.mos.ru
Захарченко Тетяна Миколаївна Zaharchenko.TN@mge.mos.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт