Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія «Нанософт» рада запросити на безкоштовні вебінари по Solid Edge® - передовий 3D САПР для машинобудування від Siemens PLM Software.

Компанія «Нанософт» рада запросити на безкоштовні вебінари по Solid Edge® - передовий 3D САПР для машинобудування від Siemens PLM Software

Встигніть зареєструватися на безкоштовні вебінари по 3D CAD Solid Edge®: відкрийте для себе можливості ефективного проектування вже сьогодні!

Шановний користувач,

Компанія «Нанософт» рада запросити Вас взяти участь у безкоштовній серії вебінарів з Solid Edge® - передовий 3D САПР для машинобудування від Siemens PLM Software. Вебінари будуть цікаві інженерам-проектувальникам і фахівцям САПР.

Досвідчені інженери поділяться з Вами практичними навичками проектування в Solid Edge і продемонструють приклади застосування передової CAD-системи, яка використовує інноваційну синхронну технологію для прискорення процесів проектування і внесення змін, а також спрощення повторного використання імпортованої геометрії.

Зареєструйтесь на вебінари Solid Edge вже зараз!


Вебінар SolidEdge 1 «Керування інженерними даними Solid Edge в Teamcenter»
19 лютого, 10:00 (московський час), 1 година
Вебінар проводить компанія ТОВ «НС Лабс»

Спільна робота PDM-системи Teamcenter® і Solid Edge дозволить ефективно управляти CAD-даних, спростити і автоматизувати процеси впровадження нових виробів, внесення змін і запуску у виробництво. На вебінарі ви дізнаєтеся, як керувати зростаючими обсягами даних і підвищити продуктивність процесів проектування.

«Проектування деталей з листового металу в Solid Edge»
19 лютого, 11:30 (московське час), 1 година
Вебінар проводить компанія ЗАТ «СиСофт»

В Solid Edge моделювання деталі з листового металу займе мінімум часу завдяки можливості одночасної роботи з кількома ескізами і 3D-моделлю деталі. На вебінарі ви дізнаєтеся, як за допомогою синхронної технології швидко отримати точні розгортки.

«Підтримка стандартів ЕСКД в процесі оформлення креслень в Solid Edge»
19 лютого, 12:00 (московський час), 1 година
Вебінар проводить компанія ТОВ «ПЛМ Урал»

Solid Edge володіє функціоналом, що дозволяє швидко і легко підготувати конструкторську документацію у відповідності зі стандартами ЕСКД. На вебінарі ви дізнаєтеся, як за допомогою спеціальних інструментів створювати асоціативні креслення і специфікації.


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт