Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

BIM особливо добре засвоюється за безкоштовним сніданком .

BIM особливо добре засвоюється за безкоштовним сніданком

Від редакції isicad.ru: Як стало відомо, 19 березня з 9:30 до 11:30 у московському офісі Autodesk відбудеться діловий сніданок «BIM: зроблено в Росії!».

Заголовок даної новини - творча ініціатива порталу isicad.ru. Нижче наводиться текст оголошення, опублікований компанією.


Це перший з серії коротких цікавих просвітницьких бізнес-сніданків для всіх, хто цікавиться темою впровадження BIM. На кожному із заходів ви почуєте історію успіху і складнощів, досягнень і помилок однієї російської компанії, яка вже використовує технологію BIM у своїй діяльності і готова поділитися досвідом. Вас чекають живі приклади впровадження BIM, спілкування з авторами таких проектів, робоча дискусія і можливість задати питання колегам та експертам.

У програмі першого сніданку - виступ Анастасії Морозової, директора напряму Архітектура і Будівництво Autodesk в Росії «Технології BIM - теорія і практика». Вона розповість:

  • Чому сьогодні стільки розмов навколо BIM.
  • Який віддачі і коли можна очікувати від технології.
  • Як добитися результату.
  • Як підійти до впровадження, щоб не зробити помилок.
Крім того, своїм досвідом поділиться Петро Манін, BIM Лідер, Ведучий BIM Менеджер ЗАТ «Верфау Медікал Інжиніринг». Він розповість про організацію роботи всіх підрозділів компанії з використанням інформації з BIM моделі. Петро займався впровадженням BIM на Проект комплексного розвитку забудованих територій (СПб Реновація, 22 кварталу - 8 млн. кв. м. житла), де концепція передбачала проектування всіх розділів в Інформаційному моделюванні. Проект став унікальним в російській практиці завдяки наявності BIM Стратегії, BIM Стандарту Замовника, чітко вибудуваній системі спільної роботи великої кількості підрядників в BIM, багаторівневої перевірці колізій, використання інформації з моделей на всіх стадіях життєвого циклу об'єкта.

В даний час Петро Манін розвиває напрямок BIM в компанії Верфау, яка займається проектуванням лікарень і медичних установ, будівництвом чистих приміщень під ключ. Компанія реалізує всі поточні проекти, включаючи найбільший проект реконструкції та будівництва Красноярської крайової лікарні, в технології BIM.

Сніданки проходять в офісі Autodesk і передбачають відкриту дискусію після презентацій, тому кількість учасників обмежена, і хто не встиг, того чекаємо наступного разу.ru/ru/img/smile.gif" />

Слідкуйте за анонсами і приходьте!

Отже, перший сніданок відбудеться 19 березня з 9:30 до 11:30 у московському офісі Autodesk.
Участь у сніданку відкрите і безкоштовне, обов'язкова попередня реєстрація.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт