Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

PNY представляє нову, ультра-висококласну графічну відео карту NVIDIA Quadro M6000.

PNY представляє нову, ультра-висококласну графічну відео карту NVIDIA Quadro M6000

Нова потужність для ще більшого реалізму

Бордо - 25 березня 2015 - PNY Technologies, провідний виробник і постачальник рішень для модернізації обладнання, обробки графіки і зберігання даних, оголошує про випуск нової потужної графічної карти - NVDIA Quadro M6000.

У цій флагманської професійної графічної відео карті (NVIDIA Quadro M6000) втілені останні досягнення в сфері дизайну та ефектів візуалізації.

Відео карта Quadro M6000, що використовує GPU на основі архітектури «Maxwell», здатна впоратися зі складними графічними завданнями і забезпечити інтерактивну фотореалістичну візуалізацію, як ніколи раніше.

NVIDIA Quadro M6000 має графічну пам'ять об'ємом 12 ГБ і просунуті можливості відтворення на чотирьох дисплеях з роздільною здатністю 4K. Завдяки такому набору параметрів ця відеокарта чудово взаємодіє при створенні самих складних моделей, більш виразних деталей сцен і графічних ефектів в області фотографії, відеомонтажу і тривимірної графіки.

NVIDIA Quadro M6000 від PNY

Технічні характеристики: 3072 ядра CUDA / 12GB пам'яті GDDR5 / 7Tflops Peak Performance SP / 4xDP1.2 1xDVI Стерео / до 4.0 / Підтримка декількох моніторів NVIDIA SYNC.

M6000 NVIDIA Quadro від PNY буде доступна для системних інтеграторів найближчим часом, а також дистриб'юторів по всій Європі і на Близькому Сході.

PNY Technologies є ексклюзивним партнером NVIDIA Quadro в Росії, країнах Північної і Південної Америки, Європи, Африки та Близького Сходу.

Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сайт компанії PNY: www.pny.eu/quadro.

Про компанії PNY Technologies
Заснована в 1985 році компанія PNY Technologies®, Inc. вже 25 років є одним з провідних виробників і постачальників карт флеш-пам'яті, флеш-накопичувачів, твердотільних накопичувачів, кабелів HDMI High Speed®, модулів для модернізації ОЗП, бюджетних та професійних відеокарт NVIDIA® GeForce® і NVIDIA® Quadro®. Рішення компанії в області фото - і видеографии, мобільних систем, тривимірної графіки в іграх, а також бізнесу, широко представлені в роздрібній та оптовій мережі, а також інтернет-магазинах в усьому світі. Штаб-квартира компанії знаходиться в США, виробництва - в Північній Америці, Європі, Азії і Латинській Америці.

Більш детальна інформація наведена на сайті PNY Technologies: http://www.pny.eu

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт