Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Autodesk випускає AutoCAD 2016 і знижує ціни в Росії.

випускає Autodesk AutoCAD 2016 і знижує ціни в Росії

Москва, 25 березня 2015 - Компанія Autodesk (NASDAQ: ADSK) оголосила про вихід AutoCAD 2016, новітнього релізу однією з найбільш популярних систем автоматизованого проектування (САПР). При цьому з 20 березня 2015 року на всі програмні продукти Autodesk у Росії знижені ціни, тепер AutoCAD можна купити на 30 000 рублів дешевше.
Зниження ціни є орієнтовними і розраховується від рекомендованої Autodesk роздрібної ціни за курсу 1USD=60 рублів. Фактичні роздрібні ціни встановлюються кожним авторизованим партнером в індивідуальному порядку. Кінцеву вартість продукту і діапазон надаваних знижок уточнюйте у авторизованих партнерів.

2016-я версія AutoCAD містить безліч нових функцій, які прискорюють процес 2D - і 3D-проектування, випуску документації та спільної роботи, і в той же час розширює можливості для отримання практично будь-яких геометричних форм. Крім того, користувачі можуть безпечно ділитися результатами своєї роботи з допомогою технології TrustedDWG™, унікального і найбільш надійного на сьогоднішній день способи зберігання та обміну проектними даними.

«AutoCAD 2016 дозволяє працювати над кресленнями та документацією швидше, а вражаючі візуальні поліпшення піднімають на новий рівень чіткість і глибину кожного аспекту проектування, - говорить Емі Банзель (Amy Bunszel), віце-президент Autodesk по лінійці AutoCAD. - Наші користувачі також відчують прискорення робочих процесів завдяки поліпшеному експорту в PDF і більш тісній координації з технологією інформаційного моделювання (BIM)».

«Оновлення, зроблені в новій версії, вивели AutoCAD на новий рівень, - говорить Санті Маджіо Саваста (Santi Maggio Savasta), доктор архітектури, старший архітектор Santi Maggio Savasta Architect. - Поліпшення масштабування і редагування тексту, не кажучи вже про розділі інструментів для креслення, дозволяють підвищити швидкість і ефективність роботи. Передпроглядання в реальному часі дає можливість бачити поточний результат у процесі проектування».

Покращена візуалізація

Оновлення, пов'язані з відображенням креслень в AutoCAD 2016, радикально підвищують точність зображення на екрані, покращує читабельність креслень. Це означає, що замість сегментів ламаних ліній («драбинок») на екрані відображаються плавні криві та кола. AutoCAD тепер використовує всі можливості новітніх відеокарт, що дозволяє швидше отримувати більш багату і насичену візуалізацію. Завдяки розширеному предпросмотру (Command Preview) користувачам легше уявити результат своєї роботи, тому до команди «Скасувати» можна буде вдаватися рідше.

Інші поліпшення:

  • AutoCAD 2016 дозволяє отримувати покращені PDF. Володіючи значно меншими розмірами, вони мають попередню візуальну цілісність. Тепер файли PDF підтримують функцію пошуку, зберігають гіперпосилання та можуть бути швидше прикріплені до креслень.
  • Інструмент Improved Smart Dimensioning автоматично створює відповідні заміри, базуючись на типі обраного об'єкта. Завдяки цьому робити заміри на основі контексту креслення стає простіше.
Разом з новим функціоналом для оцифровки реальності і BIM-координації інструменти AutoCAD 2016 допомагають користувачам значно збільшити продуктивність роботи, відкриваючи дорогу до більш швидкому і точному проектування і випуску документації.

Доступність

Продукти AutoCAD 2016, у тому числі російськомовні версії, вже доступні для придбання. Користувачі можуть вибрати різні варіанти ліцензування: безстрокову ліцензію з підпискою (Maintenance Subscription) або без неї або тимчасову ліцензію з щоквартальною чи щорічною оплатою. Крім гнучкості оплати користувачі тимчасової ліцензії також отримують доступ до новітніх оновлень і випусків, індивідуальну технічну підтримку та першочергову підтримку в форумах.

Скачайте 30-денну ознайомчу версію AutoCAD, придбайте ліцензію AutoCAD або отримайте більше інформації про продукт на autodesk.ru/products/autocad/overview.


. Різні користувачі - від професійних дизайнерів, інженерів і архітекторів до цифрових художників, студентів і просто любителів - застосовують рішення Autodesk для підвищення творчого потенціалу та вирішення важливих професійних завдань. Детальніша інформація - на сайті autodesk.ru.

Autodesk is a registered trademark of Autodesk, Inc., and/or its subsidiaries and/or affiliates in the USA and/or other countries. All other brand names, product names, trademarks or belong to their respective holders. Autodesk is not responsible for typographical or graphical errors that may appear in this document.

© 2014 Autodesk, Inc. All rights reserved.

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт