Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Конференція «Інформаційне тривимірне проектування промислових об'єктів на основі російських технологій - 2015».

Конференція «Інформаційне тривимірне проектування промислових об'єктів на основі російських технологій - 2015»

Провідні російські розробники САПР проводять другу щорічну міжгалузеву конференцію «Інформаційне тривимірне проектування промислових об'єктів на основі російських технологій - 2015»

28 травня в готелі «Холідей Інн Москва Сокільники» відбудеться друга щорічна міжгалузева конференція «Інформаційне тривимірне проектування промислових об'єктів на основі російських технологій - 2015». Головний організатор - компанії «Нанософт» і CSoft Development за підтримки НТП «Трубопровід», Центру сертифікації програмної продукції в будівництві та представників провідних компаній-інтеграторів в галузі систем автоматизованого проектування (САПР).

Конференція проводиться в рамках ініціативи з підтримки російських розробок в області інформаційних технологій і конкурентного імпортозаміщення. У програмі візьмуть участь кращі фахівці та експерти базових галузей країни. Заявлені виступи представників Міністерства зв'язку і масових комунікацій Російської Федерації (Минкомсвязь Росії) та Асоціація Розробників Програмних Продуктів «Вітчизняний софт» (АРПП).

Основні цілі конференції:

  • розвиток діалогу між розробниками програмних засобів і користувачами, спільне визначення шляхів подальшого розвитку САПР в Росії.

На конференції будуть представлені сучасні методи 3D-проектування об'єктів нафтогазової, енергетичної, харчової, хімічної та інших галузей промисловості, реалізовані в новітніх вітчизняних програмних розробках. Ці методи дозволяють скоротити терміни випуску проектної документації і отримати тривимірну інформаційну модель промислового об'єкта для використання на всіх етапах його життєвого циклу.

У спеціально організованій демо-зоні всім учасникам буде надана можливість самостійно оцінити роботу програмного забезпечення і устаткування, а також поспілкуватися з експертами.

Програма конференції включає пленарну частину та роботу секцій. З 12:30 до 14:00 керівники підприємств зможуть взяти участь у роботі круглого столу «Імпортозаміщення в області САПР для проектування промислових об'єктів».

На прохання учасників конференції-2014 у цьому році збільшено кількість секцій:

  • Проектування будівельної частини (АР, АС, КЖ, КМ)
  • Проектування технологічної частини та продуктопроводів (ТХ, ОВ та ВК, ГС)
  • Проектування електротехнічної частини (електротехнічна частина, контроль і автоматика, сигналізація та зв'язок)
  • Платформу nanoCAD. Особливості переходу
  • Технології документообігу (початок роботи секції в 15:00)

Більш детальна інформація про програму заходу представлена на сайті конференції.

Участь у конференції безкоштовна. Реєстрація обов'язкова!

Для участі необхідно зареєструватися одним з наступних способів: сайті конференції, по телефону 7 (495) 645-8626, доб. 280.ru">nbalabaeva@nanocad.ru (тема листа: «Реєстрація на конференцію MS»).

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт