Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія APPIUS продовжує розширювати можливості інтеграції 1С:PDM з CAD-системою Solid Edge .

Компанія APPIUS продовжує розширювати можливості інтеграції 1С:PDM з CAD-системою Solid Edge

Компаній APPIUS випустила нову версію PLM-компонента v.3 для системи Solid Edge, значно розширивши функціонал відповідно до побажань користувачів.

В PLM-компонент введений механізм завантаження моделей ревізіями «виконання», в якому реалізовано два способи створення виконань:

  1. завантажити модель системи управління інженерними даними 1С:PDM, взяти її на редагування, внести необхідні зміни, а потім зберегти модель виконанням, вказавши номер виконання в атрибутах моделі.

В PLM-компонент v.3 додана можливість завантажувати деталі і складання до складу моделі Solid Edge з правами доступу «тільки читання» з 1С:PDM. Така функціональна можливість дозволяє завантажити з бази даних моделі, що мають права доступу на читання (т.е. зі статусом «в архіві», що належать іншим користувачам), і додати їх до складу редагованих збірок або зберегти їх ревізіями.

Крім того, реалізована нова можливість для опції «Завантаження матеріалу з Інженерного Довідника» - перенесення значення параметра матеріалу ІС «Товщина» атрибут листової деталі.

Всі зареєстровані користувачі, що мають діючу технічну підтримку компанії APPIUS, можуть безкоштовно отримати PLM-компонент v.3 для системи Solid Edge.


APPIUS www.appius.ru) - інженерно-консалтингова компанія, провідний російський розробник PLM-рішень на платформі 1С:Підприємство 8. Рішення компанії APPIUS призначені для ефективного управління підприємством як єдиним комплексом і дозволяють включити конструкторські і технологічні підрозділи в Єдиний Інформаційний Простір підприємства.

Контактна інформація:
тел./факс (495) 916-71-56
Адреса: 125130, Москва, Старопетрівське проїзд, 7А
info@appius.ru, www.appius.ru

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт