Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія ТЕСИС стала одним з кращих дистриб'ютором Dassault Systemes.

Компанія ТЕСИС стала одним з кращих дистриб'ютором Dassault Systemes

За результатами діяльності у 2014 році компанія Dassault Systemes (всесвітньо відомий розробник систем управління життєвим циклом виробів і платформи 3D Experience) нагородила компанію ТЕСИС, яка посіла друге місце серед всіх дистриб'юторів в Росії і країнах СНД, за успішне просування програмного забезпечення компанії Dassault Systemes.

Компанія ТЕСИС є авторизованим партнером Dassault Systemes, уповноваженим для подання, продажу, постачання та розповсюдження програмних продуктів сімейства SIMULIA Abaqus на території Росії і країн СНД. Компанія ТЕСИС володіє штатом кваліфікованих фахівців, має досвід роботи з програмним продуктом Abaqus з 2000 року і надає консультаційні послуги з його впровадження в складних проектах.

Компанія ТЕСИС є єдиним партнером Dassault Systemes на території Росії і країн СНД, авторизованим на надання технічного супроводу програмних продуктів сімейства SIMULIA Abaqus.

Додатки SIMULIA, які є вбудованими компонентами платформи 3DEXPERIENCE компанії Dassault Syst.

Протягом 2014р. користувачами програмного забезпечення SIMULIA Abaqus стало багато нових організацій, серед яких можна відзначити такі великі, як: ГосНИИмаш (р.Дзержинськ), ВНИИНМ (р.Москва), ВНИПИгаздобыча (р.Саратов), Авіакомпанія «Волга-Дніпро» (м.Ульяновськ).


До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт