Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Перетворюйте файли AutoCAD DWG в PDF за допомогою FolderMill і Універсального Конвертора Документів.

Перетворюйте файли AutoCAD DWG в PDF за допомогою FolderMill і Універсального Конвертора Документів

Від редакції isicad.ru: Заснована в 1998 році, компанія fCoder Group, Inc. спеціалізується на програмних рішеннях для обробки цифрових документів і зображень. Клієнтами компанії є приватні фірми, державні та освітні установи, а також домашні користувачі персональних комп'ютерів. Штаб-квартира компанії розташована в місті Олександрія, США. Діяльність компанії полягає в розробці програмного забезпечення для трьох видів діяльності: управління цифровими документами, пакетної обробки зображень та творчої обробки фотоматеріалів.
Компанія fCoder Group, Inc. оголошує про розширення списку форматів та файлів, підтримуваних програмним забезпеченням FolderMill. Тепер він включає в себе креслення, виготовлені в програмах AutoCAD і Solidworks. Користувачі FolderMill зможуть конвертувати файли AutoCAD DWG, DXF, а також документи Solidworks у формати PDF, JPG, TIFF і PNG. Ця можливість забезпечується використанням FolderMill в комбінації з віртуальним принтером «Універсальний Конвертер Документів».

Програма FolderMill використовується для автоматизації процесу друку документів в офісах, і з її допомогою можна оптимізують час кожного з співробітників. Коли працівнику необхідно що-небудь роздрукувати, йому потрібно всього лише скопіювати вихідні файли в спеціальну «гарячу» папку. Друк буде проведена автоматично.

Такий підхід володіє великою перевагою. Всі файли формату PDF, а також документи Microsoft Word і Excel, презентації PowerPoint, креслення, виготовлені в програмах AutoCAD і Solidworks, завжди роздруковуються правильно. При цьому, налаштування друку встановлюються тільки один раз - під час інсталяції програмного забезпечення FolderMill на офісний сервер.

Крім автоматизації процесу друку, FolderMill може конвертувати текстові документи, таблиці та презентації, створені за допомогою пакету Microsoft Office файли форматів PDF, JPG або TIFF. Програмне забезпечення FolderMill також може використовуватися в поєднанні з віртуальними принтерами, наприклад, з Універсальним Конвертером Документів. Це дозволяє значно розширити діапазон підтримуваних форматів - тепер робочі креслення можуть бути перетворені з AutoCAD DWG, DXF або з Solidworks в інші формати.

Використання програми FolderMill в комбінації з Універсальним Конвертером Документів дає можливість автоматизувати процес перетворення креслень, а також будь-яких офісних і технічних документів в більш зручні для пошуку файли формату PDF або в будь-який формат зображення - JPG, багатосторінковий TIFF, PNG, GIF, PCX, DCX, Bitmap.

Майкл Д. користувач з Австралії, задоволений роботою FolderMill: «У нас було багато файлів формату DWG, створених в AutoCAD 2000, 2007, 2008 і AutoCAD Lite 2013. Я встановив програму FolderMill, створив нове завдання для друку і вибрав Універсальний Конвертер Документів в якості принтера. Кілька хвилин тому я закінчив випробування працездатності програми і побачив, що всі завантажені файли були перетворені з формату DWG в PDF без будь-яких проблем! Я дуже вдячний вам за цю допомогу. Тепер ми виконаємо своє замовлення буквально за кілька днів!»

Безкоштовні пробні версії:

Пробну версію FolderMill 2.1 можна завантажити, перейшовши за наступним посиланням:
http://www.foldermill.com/download

Демоверсія програми Універсальний Конвертер Документів 6.5:
http://www.print-driver.ru/download

Придбання програмного забезпечення:

Ви можете придбати комерційну ліцензію на програмне забезпечення FolderMill за 499$ за адресою:
http://www.foldermill.com/order

Ліцензія на Універсальний Конвертер Документів коштує 550 рублів і доступна за наступним посиланням:
http://www.print-driver.ru/order

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт