Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Компанія «Нанософт» оголошує про підписання дистриб'юторського договору з Siemens PLM Software про поширення лінійки Mainstream Engineering на російському ринку.

Компанія «Нанософт» оголошує про підписання дистриб'юторського договору з Siemens PLM Software про поширення лінійки Mainstream Engineering на російському ринку

Компанія «Нанософт» оголошує про підписання дистриб'юторського договору з Siemens PLM Software про поширення Solid Edge®, Femap™, CAM Express і Solid Edge™SP на російському ринку. Компанія «Нанософт» буде здійснювати продаж зазначених програмних продуктів через власну мережу авторизованих партнерів, забезпечуючи широке географічне покриття всієї території Російської Федерації.

Solid Edge - 3D CAD-система загального призначення. Femap є рішенням для кінцево-елементного аналізу деталей і зборок. CAM Express - модульний, конфігурується пакет рішень для числового програмного управління верстатами.

Ксенія Гончарова, директор з дистрибуції компанії «Нанософт», заявила: «Партнерство з Siemens PLM Software дозволить нам пропонувати передові технології автоматизації підготовки виробництва та управління процесом розробки, одночасно розширивши географію присутності компанії „Нанософт“ на російському ринку».

Про компанії «Нанософт»
Компанія «Нанософт», створена у 2008 році, орієнтується на інноваційні методи розробки та розповсюдження програмного забезпечення для проектування.

Одна з парадигм - дистрибуція спеціалізованого програмного забезпечення. З моменту заснування компанія має збалансований портфель як власних продуктів, так і розробок вітчизняних та закордонних виробників. На сьогоднішній день в лінійці продуктів компанії «Нанософт» представлено програмне забезпечення наступних виробників: Siemens PLM Software, CSoft Development, НТП «Трубопровід», Altium, Graphisoft, Trimble, Cigraph, PTC.

Партнерська мережа компанії налічує понад 150 дилерів, що спеціалізуються на продажу та впровадженні програмних продуктів для російських інженерів і проектувальників.

Більш детальна інформація на сайті компанії: www.nanocad.ru.

За додатковою інформацією звертатися:
Директор з маркетингу ЗАТ «Нанософт»
Євгенія Ніколаєва
enikolaeva@nanocad.ru
7 (495) 645-86-26 . або її філій в США та інших країнах.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт