Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

АСКОН допоможе молоді «прокачати» САПР-навички на Національному чемпіонаті робочих професій WorldSkills Russia.

АСКОН допоможе молоді «прокачати» САПР-навички на Національному чемпіонаті робочих професій WorldSkills Russia

Компанія АСКОН отримала статус офіційного постачальника WorldSkills Russia - руху, що розвиває в Росії робітничі професії за міжнародними стандартами. Довгостроковий характер співробітництва підтверджено Угодою з Союзом «Агентство розвитку професійних співтовариств і робочих кадрів «Ворлдскиллс Росія» - офіційним представником Російської Федерації в міжнародній організації WorldSkills International.

Тепер система автоматизованого проектування КОМПАС-3D, розроблена АСКОН, буде присутній на всіх етапах Національного чемпіонату WorldSkills в номінації «Інженерний дизайн CAD», а фахівці АСКОН увійдуть до складу команди експертів WorldSkills Russia.

Крім того, Союз «Агентство розвитку професійних співтовариств і робочих кадрів «Ворлдскиллс Росія» буде рекомендувати КОМПАС-3D в якості базового САПР-інструменту для використання в спеціалізованих центрах компетенцій і регіональних координаційних центрах WorldSkills Russia.

WorldSkills - це міжнародний рух, метою якого є підвищення престижу робітничих професій та розвиток стандартів професійної освіти. Росія бере участь в русі з 2012 року, і за три роки до WorldSkills Russia приєдналися тисячі конкурсантів та експертів, відбулися 45 регіональних чемпіонатів, були відкриті 38 регіональних координаційних центрів.

Worldskills-3 Worldskills-2 Worldskills-1

Організаторами Національного чемпіонату WorldSkills Russia виступають Союз «Ворлдскиллс Росія», Міністерство освіти і науки РФ, Міністерство праці РФ, Агентство стратегічних ініціатив (АСІ). Підтримку захоплюючого професійного змагання надає Міністерство промисловості і торгівлі РФ. У 2015 році фінал Національного чемпіонату за стандартами WorldSkills пройде в травні в Казані, а Світовий турнір WorldSkills Competitions - у Сан-Паулу (Бразилія) у серпні.

У попередні роки АСКОН вже підтримував заходи WorldSkills Russia: у фінальних та регіональних турах Національного чемпіонату, на чемпіонаті робочих професій високотехнологічних галузей WorldSkills Hi-Tech хлопці могли вибрати КОМПАС-3D для демонстрації своїх навичок роботи в CAD-системі. Фахівці регіональних центрів АСКОН-Волга, АСКОН-Урал, АСКОН-Західна Сибір працювали технічними консультантами на змаганнях і вручали призи переможцям.

Про WorldSkills
Росія була офіційно прийнята в члени міжнародної організації WorldSkills International (WSI) 17 травня 2012 року. WSI - це міжнародний рух, метою якого є популяризація робітничих професій, підвищення статусу і стандартів професійної підготовки та кваліфікації по всьому світу. Кожні два роки під егідою WSI проходить Чемпіонат світу з професійної майстерності. Сьогодні в рух WSI входять понад 70 країн. Змагання WorldSkills по всьому світу відвідують тисячі учнів шкіл, коледжів і вузів, що робить рух потужним механізмом профорієнтації молоді. Головні напрями, в яких можуть змагатися молоді люди, - це «Будівельні технології», «Творчість і дизайн», «Інформаційні та комунікаційні технології», «Виробничі та інженерні технології», «Фахівці у сфері послуг», «Обслуговування громадського транспорту».
Про компанії АСКОН
АСКОН ascon.ru - російський розробник інженерного програмного забезпечення та інтегратор у сфері автоматизації проектної та виробничої діяльності. Основні програмні продукти компанії: КОМПАС-3D, ВЕРТИКАЛЬ, ЛОЦМАН:PLM, ЛОЦМАН:ПГС, ГОЛЬФСТРІМ. В них втілені досягнення вітчизняної математичної школи, 26-річний досвід створення САПР і глибока експертиза в галузі проектування та управління інженерними даними в машинобудуванні і будівництві. Програмне забезпечення АСКОН використовують 9000 промислових підприємств і проектних організацій у Росії та інших країнах.
Контактна інформація:
Ольга Калягіна, керівник відділу маркетингу АСКОН
press@ascon.ru
Тел. (495) 783-25-59
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт