Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Новини SWR-Академія: Поповнення в сімействі модулів SolidWorks Research.

Новини SWR-Академія: Поповнення в сімействі модулів SolidWorks Research

Ліцензії Research програмного комплексу SolidWorks призначені для оснащення лабораторій, студентських КБ і дослідних і навчально-виробничих підрозділів Внз, які ведуть комерційні проекти та наукові дослідження на замовлення державних промислових підприємств, різних фондів і приватних компаній. Ліцензії Research є повним аналогом комерційних ліцензій для підприємств по функціоналу і прав використання і поставляються у Вузи за спеціальною пільговою ціною. З квітня 2015 року в рамках програми SWR-Академія ліцензії Research поширюються на нові модулі Програмного комплексу SolidWorks: SolidWorks Inspection і SolidWorks MBD.

SolidWorks MBD призначений для організації проектування виробу і забезпечення підготовки виробництва і випуску продукції на основі тільки тривимірних моделей деталей і складальних одиниць без оформлення та випуску класичних конструкторських креслень. Завдання, які вирішуються: автоматичне керування примітками PMI у тривимірній моделі та їх структуризація.41, ISO 16792, DIN ISO 16792 і GB/T 24734 та ін.

SolidWorks Inspection забезпечує контроль відповідності виробів, що випускаються конструкторської, технологічної та іншої проектної документації. Завдання, які вирішуються: автоматичне створення таблиці контролю якості деталі на основі креслення SolidWorks..

Ліцензії Research також надаються на базові конфігурації SolidWorks Standard, SolidWorks Professional, SolidWorks Premium, а також прикладні модулі SolidWorks Simulation, SolidWorks FlowSimulation, SolidWorks Plastics, SolidWorks Electrical, SolidWorks Composer і пр.

Крім підрозділів навчальних закладів ліцензії сімейства Research можуть використовуватися в інститутах Російської Академії Наук і в навчально-виробничих центрах, побудованих по ідеології FabLab (Fabrication laboratory)

Учасники програми SWR-Академія забезпечуються кваліфікованої технічною підтримкою по придбаним рішень без обмеження терміну дії. За додатковою інформацією щодо умов отримання ліцензій Research в рамках програми SWR-Академія звертайтеся в офіси компанії SolidWorks Russia або по електронній пошті academy@solidworks.ru.

Про проект SWR-Академія
Програма SWR-Академія з 2003 року забезпечує підтримку процесу професійної підготовки інженерних кадрів з використанням програмного комплексу SolidWorks в навчальних закладах Російської Федерації та країн СНД. В рамках програми виконується поставка повнофункціонального програмного комплексу CAD/CAM/CAE/PLM SolidWorks в навчальні заклади на спеціальних пільгових умовах, проводиться безкоштовне навчання та сертифікація викладачів, здійснюється безкоштовна технічна підтримка користувачів. До програми SWR-Академія приєдналося вже більше 400 Вузів, технікумів і коледжів. Серед них відзначимо МАІ, Сибірський федеральний університет, Місіс, МДТУ їм. Н.Е.Баумана, МГТУ Станкин, МФТІ, МДУ їм. М.В.Ломоносова, МИЭТ, Новосибірський ГТУ, Алтайський ГТУ, Далекосхідний ГТУ, Казанський ГТУ їм. А.Н. Туполєва, Донський ГТУ, РГАТА їм. Соловйова, Рязанський РДТУ, Пермський ГТУ, Сибірський ГУПС, Петербурзький ГУПС, СПбГПУ, Томський політех і багато інші. Докладний опис програми SWR-Академія наведено на сайті www.solidworks.ru.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт