Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

АСКОН випустив 149-рублеву мобільну версію Електронного Довідника конструктора .

АСКОН випустив 149-рублеву мобільну версію Електронного Довідника конструктора

АСКОН представляє мобільну версію системи Електронний Довідник конструктора. Перший реліз розрахований на пристрої з операційною системою Android, в майбутньому з'являться версії для iOS і Windows Phone. Вартість програми в Google play становить 149 рублів.
Довідник конструктора допоможе інженерам в розробці варіантів конструкції виробу, обґрунтування технічного рішення і підготовки конструкторської документації для виробництва.

Мобільна версія знімає обмеження на доступ до інформації і дає повну свободу переміщення. Зручна навігація по розділах довідника і швидкий пошук вигідно відрізняють додаток від паперових видань.

Довідник складається з трьох розділів і містить необхідну для створення електронної моделі виробу інформацію.

У першому розділі наведені загальні технічні відомості, довідкові дані по матеріалам, шорсткості поверхні, допускам і посадкам, граничних відхилень форми і розташування поверхонь, конструктивних елементів деталей, кріпильних виробів, стандартизованим і нормалізованим деталей і вузлів.

Другий розділ містить сучасні відомості щодо розрахунку та конструкцій осей, валів, підшипників ковзання та кочення, муфт, зубчастих, черв'ячних, гвинтових, ланцюгових, плоско - та клиноременных передач, храповых зачеплень і роз'ємних з'єднань. Додатковий блок присвячено розрахунку і конструювання кулькових гвинтових передач.

У третьому розділі зібрана довідкова інформація щодо розрахунку та конструювання нероз'ємних з'єднань, пружин, ущільнювальних пристроїв, трубопроводів і арматури, мастильних, гідравлічних і пневматичних пристроїв. Розглянуто мастильні матеріали, прилади, вбудовані в устаткування, редуктори, моторредукторы, електродвигуни, відомості по зварювання пластмас, плівок, клейових з'єднань.

Довідник конструктора доповнює лінійку мобільних додатків АСКОН для професійних інженерів, конструкторів, проектувальників, архітекторів, а також для любителів технічної творчості та 3D-моделювання.

Раніше були випущені:

  • КОМПАС:24 (Android) - додаток для перегляду 3D-моделей і креслень, створених в системі проектування КОМПАС-3D
  • ЛОЦМАН:24 (Android, iOS) - мобільний клієнт для корпоративної системи управління проектної організації ЛОЦМАН:ПГС
  • SibDivFormer (Android, iOS) - програма для аматорського 3D-моделювання об'єктів довільної форми
  • Machinator (Android, iOS, WinPhone) - ігровий конструктор для складання 3D-моделей на час.
.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт