Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Вже не задумав чи Trimble поглинути ще й ArchiCAD? .

Вже не задумав чи Trimble поглинути ще й ArchiCAD?

Trimble-Nemetschek Вчора компанії Trimble і Nemetschek в спільному прес-релізі «Trimble, Nemetschek Partner for BIM» оголосили про створення стратегічного альянсу, спрямованого на розширення впровадження BIM у всій ланцюжку життєвого циклу «проектування-будівництво-експлуатація» будівель. У цьому повідомленні можна познайомитися з подробицями традиційних маркетингових формулювань, а тут ми обмежимося двома зауваженнями, які уточнять або нагадають "хто є хто".

1. Одна фраза з прес-релізу: Trimble і Nemetschek мають намір використовувати платформу для спільної роботи Trimble Connect (розроблену в поглощенном Gehry Technologies) для інтеграції робочих процесів і реалізації тісному інтероперабельності між, з одного боку, рішеннями Trimble, включаючи SketchUp, Tekla Structures, Vico Office, Trimble Prolog, Trimble Field Link і MEPdesigner для SketchUp, та рішеннями Nemetschek, такими як Allplan, ArchiCAD, DDS, SCIA Engineering, Vectorworks і Nevaris.

2.Nemetschek Group («Світовий ринок BIM зросте за вісім років в 3,6 рази, і Nemetschek планує зайняти на ньому гідне місце») – добре відома в галузі AEC-компанія, для багатьох вичерпно характеризується вже одним тільки ArchiCAD-му, що дістався у 2007 році в результаті поглинання Graphisoft. У 2014 році Nemetschek заробила близько 220 мільйонів євро.

Trimble – мільярдер, який заробляє приблизно стільки ж, скільки Autodesk, поступово концентрує в своїх руках все більше і більше ВІМа і не тільки поглинув Sketch Up і Gehry, але і давно займається IoT і Big Data. І все ж Trimble поки рефлекторно не асоціюється з словами BIM і AEC. Цікаво, наскільки швидко сформується така асоціація, якщо Trimble поглине Nemetschek разом з ArchiCADом?

.

До списку

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт